Meny Stäng

Välkommen!

Senast uppdaterad, 2022-03-20, info@gratis-pengar.se

Här hittar du ett fondrobotrace, mina personliga blogg, min aktieportfölj, politik och ekonomi. Jag recenserar ekonomiappar och länkar till siter som ger bonus när man blir kund. Du kan enkelt få flera 1000 kr på en gång och dessutom få över mer än 1000 kr per månad genom att följa mina råd i hur man använder cashback på bästa sätt. Gratis-pengar.se innehåller över 100 sidor med informativ, upplysande, sorglig, skrämmande eller bara intressant läsning om och av mig. Välkommen.

Namnet gratis-pengar står för två saker:
* Du kan här få gratis pengar och bra tips hur du får pengar utan ansträngning.
* Statens pengar är INTE gratis pengar även om vänstern envisas att tro det. Det är våra skattepengar!

100% Ukraina!
Fram till den sista april kommer jag att stödja Ukraina och skänka 50% av alla bonusar som jag får in från denna site till UNHCR. Akelius dubblar alla bidrag till UNHCR och på så sätt kommer Ukraina att få lika mycket pengar som du får i bonus. Ta emot pengar och skänk pengar till Ukraina. Kan det bli bättre?

Siten där sanningen är välkommen. Siten innehåller mina åsikter men jag skarvar inte med sanningen och alla siffror eller påståenden som jag gör på min sida kommer jag så långt det är möjligt att länka till källan för mitt påstående. Om du hittar något på gratis-pengar.se som inte stämmer så maila mig gärna så att jag kan korrigera. Att du tror att uppgiften måste vara påhittad trots att du ser källhänvisning räknas inte som falsk nyhet. Om du känner dig kränkt eller inte vill tro att något är sant räknas inte heller.

Dela gärna