Meny Stäng

Cashbackfabrik

Senast uppdaterad, 2023-03-21, info@gratis-pengar.se

Jag gjorde ett inlägg på Instagram om att man enkelt kan på 500 kr eller mer i cashback när man handlar i fysiska butiker. När jag la ut detta inlägg fick jag flera följdfrågor och inser att jag själv behöver förklara en del hur det verkligen går till. Framförallt så tror jag att det kan vara bra med en enkel steg för steg instruktion hur man gör.

5% cashback på allt, överallt

När man väl har fått igång sin egen cashbackfabrik så kommer man att ha 5% i cashback på allt, nästan överallt. Hur är detta möjligt? Cashback gäller väl bara på nätet? Det är sant men ändå inte sant eftersom du också kan köpa presentkort med cashback. Det innebär att du kan köpa presentkort med cashback som du sedan kan använda direkt när du är ute och handlar i fysiska butiker. Det är en hel del butiker som erbjuder presentkort och floran är mycket större än vad man först tror.

Handla med cashback på nätet också

Att handla på det sättet som detta inlägg beskriver ersätter inte cashback via nätet utan är ett komplement som kan ge dig flera hundra kronor cashback per månad om du använder det på rätt sätt. Fortsätt att handla som vanligt via nätet med cashback och använd detta som din superkraft för att få lite extra pengar i vardagen. Tänk dock på att inte köpa något i onödan och att få 5% cashback på något som du inte behöver är ju att slänga 95% av pengarna i sjön.

Köp Zupergift

När du är inne hos Refunder skall du i första läget köpa ett presentkort från Zupergift. Med detta presentkort kan du sedan köpa precis vad du vill hos Zupergift. Det finns långt över 100 olika butiker att handla från med storheter som Elgiganten, Plantagen, Mio, H&M, Stadium, McDonalds, OLearys, Lekia, Dressman, NetonNet, Amazon.se, Ticket, Ving, CDON, DinSko och Grangården bara för att ta några exempel. Gå in på ZuperGift för att se hela listan.

Olika butiker olika belopp

Tyvärr har alla butiker olika belopp. Jag har sammanställt en cashbackmatris med hur beloppen ser ut hos olika butiker. Det är viktigt att tänka på att beloppen varierer från butik till butik.

Steg för steg

Hur gör man då för att skapa sin egen cashbackfabrik? Det gäller att komma ihåg på ett ungefär vilka butiker som finns hos Zupergift och när man är i dessa butiker fysiskt och skall köpa något så köper man helt enkelt ett presentkort innan man kommer fram till kassan och betalar sedan med detta presentkort. I exemplet nedan visar jag hur ett köp jag gjorde på Åhléns gick till.

 • Jag räknade ihop hur mycket mina varor kostade på ett ungefär och köper sedan ett presentkort så nära summan som möjligt. Mina varor gick på 1530 kr.
 • KÖP INGENTING I DETTA LÄGE!
  Steg två är att gå till Zupergift.se för att se vilka presentkort som finns att köpa. Beloppen varierar från butik till butik. I detta fall så går jag till Åhléns och ser att det finns 50 kr, 100 kr, 500 kr och 1000 kr i presentkort att köpa. Att köpa en 500 kr och en 1000 kr blir då bäst för mig.
  KÖP INGENTING I DETTA LÄGE! — DETTA ÄR ETT EXEMPEL DÄR JAG HANDLAT PÅ ÅHLÉNS
 • När jag bestämmt vilka belopp jag skall köpa på presentkorten gick jag till Refunders app och köpte två presentkort från Zupergift. Ett på 500 kr och ett på 1000 kr.
 • Det tog sedan ett par sekunder innan presentkorten dök upp i mailen.
 • Koderna kopierade jag från min mail (tyvärr ett i taget) och gick till Zupergift.se. Presenkorten löste jag in under rubriken ”Lös in ZuperGift”.
 • Klistrade in koden och klickade på pilen. Jag fick hela summan tillgodo.
 • Nu valde jag Åhléns och klickade på samma belopp som mitt presentkort. Jag gick igenom hela processen för att köpa presentkortet.

 • När hela processen var klar fick jag ett presentkortet till Åhléns i min mail (du kommer få presentkort i den butik som du valt beroende på var du handlar).
 • Presentkortet som jag fick denna gång visade jag upp i kassan tillsammans med mitt klubbkort. Jag förlorade inga rabatter, klubberbjudande, klubbpoäng eller någonting på att handla på detta sätt.

Hur lång tid tar det?

Lite krångligt kan tyckas och det tar ju en del tid men beroende på hur snabb man är och hur mycket fart man får upp på denna process där man skall gå in på Zupergift (titta belopp), gå in hos Refunder (köpa Zupergift presentkort), hämta kod från mail, gå in till Zupergift (köpa presentkort) och slutligen visa presentkort i mail till kassörskan är ju en process i sig. För nybörjaren kan detta ta lång tid första gången men om du gör det i lugn och ro hemma ett par gånger så kommer det att bli bra till slut. Öva till exempel på att köpa McDonalds presentkort på 50 kr, de kommer ändå att gå åt. Jag köpte två presentkort på Åhléns på ca 3 minuter och det var exakt samma tid som det tog att stå i kö.

Hur mycket tjänar man på att hålla på med detta?

5% av 1500 kr blir 75 kr och det är upp till var och än om man tycker att det är värt att hålla på med detta. Men om du köper en TV för 10 000 kr på Elgiganten blir det 500 kr, köper du en soffa på Mio för 20 000 kr blir 1000 kr. Om man sätter detta i system och alltid gör så här när man är ute och handlar i fysiska butiker blir det stora summor. Jag har det senaste året dragit in över 35 000 kr i cashback och då har jag inte använt mig av detta system än. Jag kom precis på det och har på bara ett par veckor dragit in över 1 000 kr. Hur mycket cashback du får beror helt och hållet på hur mycket du handlar men poängen här är att sätta det i system och att köpa presentkort för närmaste belopp UNDER den summa man handlar för. Köp inga presentkort ÖVER det belopp som du handlar för då blir det ingen vinst alls.

Maxa din cashback annars också

Jag skriver här om hur du maxar din cashback här och grundläggande om cashback här och vilka appar som ger bra cashback här. Lycka till i jakten på en bra cashback.

Dela gärna