Meny Stäng

Rocker

Senast uppdaterad, 2022-08-10 info@gratis-pengar.se

Detta är en annons från Rocker.
Just nu får du som öppnar konto i Rocker 250 kr i bonus *

Rocker är en tjänst som förenklar din finansiella vardag. De erbjuder flera olika tjänster som tillsammans gör vardagen lite enklare. Rocker betalkort är ett gratis betalkort och man får 0,5% per vän som man har värvat i cachback på alla köp när man använder kortet. Max cashback är 10% och 500 kr per månad. Man för enkelt över pengar till kortet via Swish och varje gång en betalning görs med kortet får man en pushnotis till mobilen. Kortet går enkelt att ansluta till Applepay så att man kan göra betalningar via mobilen utan ett fysiskt kort. Med Rocker Connect ansluter man sina konton så att man får all sin ekonomi på ett ställe med snygga sammanställningar. Du kan även öppna ett sparkonto hos Rocker och får då upp till 1,2% i ränta beroende på vilket Rocker paket du har. All insättning är med statlig insättningsgaranti. Vill du snabbt ha pengar går det att ansöka om en kontokredit på 5 000 – 40 000 kr. Räntan är dock hög för den här typen av lån och ligger på ca 7,5%. Det går även att låna upp till 300 000 kr till samma ränta. Rocker Pay är en funktion som Rocker har utvecklat tillsammans med Blocket för säker betalning när man köper och säljer saker på Blocket.

Rocker Touch

Sveriges första biometriska kort! Betala utan pinkod, oavsett belopp. Rocker har precis i dagarna lanserat ett biometriskt kort som känner av ditt fingeravtryck. Hur funkar det? Ditt fingeravtryck lagras elektroniskt i kortet och bara du kan använda kortet. Du lägger ditt finger på kortets sensor när du betalar och behöver inte ange PIN-kod. Du får hem en liten vit dosa för att själv ställa in ditt fingeravtryck och efter 10 lyckade gånger är det bara att gå iväg till butiken och handla. Första gången måste du ange din PIN-kod sedan så räcker det med fingeravtrycket oavsett belopp. Enkelt smidigt och framför allt väldigt kaxigt och imponerande eftersom ingen annan har ett liknande kort för tillfället. I filmen nedan ser du hur man aktiverar sitt biometriska Rocker kort.

Fyll på automatisk

Efter att ha använd Rocker kortet ett tag kan jag säga att ”Fyll på automatiskt” är en suverän funktion. Jag har ställt in mitt Rocker som så att jag för över lönen till mitt sparkonto hos Rocker och låter pengarna ligga där och ticka ränta när jag inte använder dom. Sen har ställt in ”Fyll på automatiskt” att föra över pengar från mitt sparkonto hos Rocker till mitt Rockerkort så fort saldot är under 2000 kr. Man kan naturligtvis strunta i detta och läggar in alla pengarna direkt på Rockerkortet men då missar man räntan. Det är inga gigantiska pengar men jag får ca 500 kr per år genom att ha pengarna på sparkontot i väntan på att de skall användas.

Rockerpaketen

De har precis lanserat något som de kallar Rockerpaketen som alla användare måste skaffa om de blir Rocker kunder. Det finns tre olika paket och man väljer helt enkelt det som passar bäst. Det finns Standard, Plus eller Premium. Nedan ser ni en sammanställning över de olika paketen. Standard är kostnadsfritt, Plus kostar 29 kr/månad och Premium kostar 99 kr/månad. När du blir kund väljer du själv vilken typ av paket du vill ha.

Rocker billån

Rocker har riktiga billån till låg ränta och samma villkor som hos bilhandlarna men för privatköp. Det är snabb ansökan och du ser klart och tydligt vilken ränta du kommer att få innan du tecknar lånet. En exempelränta som jag sett ligger på ca 4% men räntan varierar från kund till kund och från dag till dag så det går inte att säga exakt vad räntan ligger på.

Villkor för att få bonusen*

Varje vän som skaffar Plus eller Premium.

**Gäller nya Rockerkunder värvade från och med 1 augusti 2022.
Allmänna villkor för Rocker Cashback gäller.
Rocker förbehåller sig rätten att återkalla, avsluta eller ändra kampanjen.

Rocker leker förmyndare

Jag kan inte säga att jag är förtjust i idén att Rocker skall leka förmyndare åt mig när jag är deras kund. Jag förstår tanken men det är något irriterande när jag går in på den lokala kiosken och blir nekad köp eftersom kiosken är kategoriserat som ett ställe som säljer spel och dobbel. I detta fall skulle jag gå in och köpa frimärken men blir nekad eftersom mitt Rockerkort inte går att använda. Det innebär att jag måste bära med mig ett extra kort för att vara säker på att kunna handla. Sen tycker inte jag att Rocker har med saken att göra om jag köper sexleksaker eller inte. Hela den här biten att Rocker har tagit på sig att vara någon slags moralisk väktare tycker jag inte alls om och om det inte vore för att jag använder Rocker stenhårt och har det som en del av min cashback strategi skulle jag tacka nej till Rocker.

 • Enkelt kort som är gratis.
 • Tydlig och överskådliga funktioner.
 • 100 kr till dig och 250 kr till din vän om du värvar en kompis. 0,5% i cachback per värvad vän.
 • Upp till 10% i cashback, dock max 500 kr/månad.
 • Går enkelt att ta lån via kortet.
 • Sparkonto med upp till 1,4% i ränta.
 • De kör hela tiden kampanjer där man får extra bonus genom att sätta in pengar på Rockerkortet.
 • Rocker billån när du vill köpa en bil.
 • Det finns ett biometriskt kort med hög coolhetsfaktor.
 • Lånen som man kan ta via Rocker är dyra, 7,5%.
 • Kortet kan bara fyllas på via Swish.
 • Man kan handla i butiker som klassas som spel, vuxen underhållning eller casino. Det gäller både nätet och i den fysiska världen.
 • Man kan inte handla krypto.

Jag använder Rockers betalkort och det är ett smidigt och enkelt betalkort utan konstigheter. Det är lätt att koppla kortet till Applepay så att man kan handla med mobilen utan kort. För att maximera min cashback handlar jag allt via Redunder eller MyBonys med mitt Rocker kort och har lyckats få smått otroliga 14 188 kr i cashback enstaka månader. Se min cashbacksida hur jag gjort för att få så mycket i cashback.

Dela gärna