Meny Stäng

Tradingroboten.se

Senast uppdaterad, 2022-12-31, info@gratis-pengar.se

Jag har ett samarbete med Tradingroboten.se där jag under några månader skall testa och utvärdera hur det går.

Tradingroboten.se tillhandahåller en tradingrobot som heter Aithena och är skapad av ett företag från USA som heter eaconomy. Om man kikar lite snabbt hos Trustpilot så har de väldigt höga betyg där för sin robot. Dock så är det lite svårt att komma åt siten av någon outgrundlig anledning. Det fungerar bra från Chrome via mobilen när man skall beställa roboten och när man väl har köpt roboten kommer man åt siten för att ställa in roboten via en portal.

Tradingroboten.se har ingenting med Aithena att göra men siten förklarar enkelt och tydligt hur du kan börja handla med hjälp av roboten. På Tradingroboten.se finns svar på alla tänkbara frågor som man kan tänkas ha och via siten kan man också skicka mail och få svar på de frågor som man vill ha svar på.

Avkastning

För många som kör roboten idag så är avkastningen ca 7% på månadsbasis. Det blir ca 125% på ett år. Det återstår naturligtvis att se om detta stämmer och därför kommer jag att testa Aithena under några månader framöver för att se om det verkligen kan stämma.

Affiliate program

Jag kan i ärlighetens namn säga att jag inte exakt förstår hur affiliate programmet runt Aithena är utformat men det jag har förstått är att det är grymt och man tjänar tyvärr mer på att värva nya medlemmar till Aithena än vad själva roboten genererar vilket i min värld höjer en varningsflagga då det istället borde vara en lägre månadsavgift om Aithena är riktigt grym robot.

Krångligt

Att sätta upp roboten och komma igång med handeln var lite krångligt och det gäller att verkligen göra alla steg rätt annars måste du göra om allt igen. Speciellt att få rätt handelskonto hos Skilling är viktigt. Se till att det blir FSA. För att få allt att fungera smidigt måste du sätta upp ett konto hos Skilling, Eaconomy och myfxbook. Det är med andra ord inget för den som vill ha det enkelt.

Trovärdighet

Jag måste ju tyvärr säga att här brister det en hel del och avkastningen är så grym att det luktar scam. Om man googlar på eaconomy och scam så får man upp oroväckande antal träffar. Det finns väldigt många inlägg som pekar på att allt är bluff och båg men det finns också mycket beröm och många som lovordar samma företag. Jag kommer att testa och utvärdera roboten under tre månader och sedan får vi se vad mitt intryck blir.

Löpande uppföljning

Till skillnad från mina andra recensioner kommer jag att uppdatera denna recension löpande och presentera senaste veckans utfall och lite till här så att ni kan se och följa hur roboten går. Jag har lagt in 10 000 kr som roboten får handla med. Det är en för liten summa under normala omständigheter eftersom avgiften för roboten är ca 1500 kr/månad men i och med mitt samarbete med Tradingroboten.se fungerar det att testa under en period.

2022-12-20

Min första period med roboten har gått bra och just nu ligger jag på ca +47 € vilket motsvarar en uppgång på 4,69%. MEN jag har sex trades som ligger helt åt skogen och just nu ligger minus ca 140 € vilket inte alls är bra. Den underliggande valutan rör sig väldigt snabbt just nu och Aithena hänger inte alls med. Jag vet inte riktigt vad roboten håller på med och det är just nu en nagelbitare som vi får se om vi kommer levande ur.

2022-12-31

Valutan rörde sig snabbt som jag redan nämnt och här visar sig Aithena från sin bästa sida och lyckades vända alla sex trades till vinst på 1000 kr från en förväntat förlust på 1000 kr. Känns otroligt bra just nu. Just nu ligger jag plus även om jag har en trade som ligger på -400 kr som inte är avslutat för tillfället.

2023-01-07

Ingen större förändring. Denna vecka har varit lugn och vi ligger kvar på samma nivå som förut. En liten ökning men endast marginellt. Avkastning hittills är 8,73% på ca 45 dagar.

Mer info

Tradingroboten.se står allt du behöver för att komma igång om du vill testa.

 • Det kan bli stor vinst om det går bra.
 • Aithena tar hand om all handel.
 • Du kan värva vänner och få billigare avgift.
 • Du kan ställa in risknivå på roboten.
 • Dyrt att komma igång och höga månadsavgifter.
 • 2500 kr första månaden och sedan 1500 kr följande månader.
 • Om du inte kan sätta in minst 30 000 kr är detta inget för dig.
 • Du har liten kontroll över roboten den köper och säljer automatiskt. (Du kan sälja det som roboten köpt)
 • Krångligt att komma igång. Många steg som måste göras exakt rätt och gör man fel måste man göra ett nytt konto.
 • ABSOLUT ingenting för nybörjare.
 • Avkastningen är så grym att det luktar scam och jag skall noga utvärdera och se vad som stämmer.

Jag kommer att testa Aithena under ett par månader för att se hur det går. Sen kommer jag att utvärdera om jag skall fortsätta eller inte. Ni kommer löpande att kunna följa min resa här och på Instagram.

Dela gärna