Meny Stäng

BetterWealth

Senast uppdaterad, 2022-01-11, info@gratis-pengar.se

Detta är en annons från BetterWealth.
Just nu får du som öppnar konto i BetterWealth 150 kr i välkomstpresent vid din första insättning.
Länk i min Instagramprofil.

BetterWealth är en site som driver en fondrobot. När du väljer att börja spara får du själv ställa in vilken risknivå du vill ha och hur lång sparhorisont du har för dina pengar. Utifrån dessa kriterier så allokerar BetterWealth en portfölj åt dig. Avgiften är väldigt låg och för endast 0,09% får du en fondrobot. Dock så tillkommer avgifter för de underliggande fonderna och transaktionsavgifter så den totala avgiften blir ca 0,3% högre. Jag har en total avgift på 0,37% för min portfölj som är med i robotracet.. De har två olika portföljer och du kan välja mellan den Strategiska portföljen för 0,09% eller den Dynamiska portföljen för 0,65%. När det gäller den Dynamiska portföljen måste man investera minst 50 000 kr för att få ha den typen av portfölj. Grafiken är enkel och överskådlig och du följer din utveckling genom tydliga diagram. Robotens val av fonder är helt transparant och du ser vilka fonder som roboten valt. När som helst under resans gång kan du byta risknivå och/eller sparhorisont. Roboten sparar i ett ISK som är knutet till dig och det är enkelt att ta in pengar eller att göra uttag till ett av dig ägt bankkonto. För att kunna bli kund hos BetterWealth måste man vara svensk medborgare och vara myndig.

BetterWealth investerar i guld, råvaror, fastigheter och ETF:er som är börshandlade fonder och oftast betydligt billigare än vanliga fonder.

  • Väldigt tydlig och överskådlig tjänst.
  • Smidigt med att en robot sköter allt.
  • Riskspridning över fonder och alternativa tillgångsslag som till exempel guld.
  • Löpande optimering och rebalansering.
  • Låg avgift, endast 0,09%. Tillkommer gör dock fondavgift ca 0,2% och transaktionsavgift ca 0,05%.
  • För den som inte är så van kan det vara lite väl många frågor för att starta upp sitt sparande.

Jag har precis börjat använda BetterWealth och tycker den gör sitt jobb utmärkt än så länge. Det går snabbt att ta ut och sätta in pengar. För den som vill använda en fondrobot kan jag rekommendera BetterWealth .

Detta är en annons från BetterWealth. Jag får inte länka från min hemsida idag men från min Instagramprofil.

Dela gärna