1 år – min födelsedag

Senast uppdaterad, 2022-11-19, info@gratis-pengar.se

Idag har jag funnits på nätet i exakt ett år och jag vill verkligen tacka alla som tagit sig tid att läsa, kommentera, gilla, skicka mail och rent allmänt beskåda mina alster. Jag har naturligtvis varit på nätet längre än ett år men för just ett år sedan föddes @mot_andra_miljonen på Instagram och sedan dess har det bara rullat på. Jag skriver om ekonomi, politik, personligt och lite allmänt. Jag ger tips om hur man får en bättre privatekonomi och blir lite bättre på börsen. Sen samlar jag på mig bonusar av olika slag som mina följare kan nyttja om de vill.

Var finns jag?

Jag finns överallt (nästan) . Innehållet i de olika kanalerna skiljer sig åt en hel del och jag är mest aktiv på Instagram men jag besvarar alla DM på alla kanaler.

Vilka inlägg drar mest?

Jag har skrivit en del om vad som drar mest i social medier i detta inlägg och även gått igenom vilka sidor på denna site som är mest lästa men tänkte gå igenom lite hur mina inlägg tagits emot genom att visa popularitet beroende på mätmetod.


Mina inlägg med störst: Räckvidd
Värt att notera är att mina politiska inlägg ligger överlag i topp när det gäller räckvidd.

Mina inlägg som genererat flest: Antal nya följare
Vem som är störst på finansinsta enligt Instagram men jag vet att tävlingar slår allt alla gånger. Jag vet i tusan hur Instagram räknar här.

Vilka som kommenteras och gillas mest: Inläggs interaktioner
Här är tävlingar enormt populära men politik berör och upprör också vilket är kul.

Vilka inlägg generera flest: Besök på min profil
Tyvärr så ligger min pappas bortgång först på denna lista men förutom det kan jag konstatera att politik och min finansinstalista är populära.

Vilken händelse är störst?
Som vanligt skulle man kunna säga, är det politik i topp här också.

Vilka är det som följer mig? – Något överraskande är det mest unga tjejer som följer mig och det beror på att jag deltagit i ett par tävlingar som riktar sig till unga tjejer. Inget fel med det jag älskar alla följare men det är svårare för mig att engagera yngre tjejer i mina inlägg. Jag har dock gjort en hel del inlägg som riktat sig till speciellt yngre tjejer där jag uppmuntrat tjejer att ta för sig och stå upp för sig själva.