Dagbok 2022

Senast uppdaterad, 2023-04-09, info@gratis-pengar.se

Det går för fort och händer för mycket och för dåliga saker för att jag skall orka hålla allt inom mig. I mitten av januari 2022 satt jag hemma vid köksbordet och sa till min fru att ”Vad skönt, allt känns bra just nu!”. Men jag skrattade och sa att så får jag ju egentligen inte säga eftersom varje gång jag sagt så i vårt liv så har allt gått åt helvete efteråt. Frun suckade och sa ”Ja, men du vet att du bör inte säga det ändå!”. Efter det så har allt gått åt helvete på alla plan minst sagt. Jag kan ju börja med att räkna upp de stora sakerna som alla sett med kriget i Ukraina som toppar alla listor av helvete. Att sedan börsen fallit har inte heller undgått någon. Det är de stora sakerna som alla sett men på det personliga planet har det varit ännu värre. Min pappa har slutat sin medicinering och börjat med palliativ vård. Av någon anledning så skäller pappa ut mig och säger att jag skall sluta bråka med mamma och lägger all skuld för hela konflikten mer eller mindre på mig. Sonen har problem i skolan. Bråken med mamma eskalerar och i detta läge så stämmer min mamma träff med min son tar en middag ihop. Frun bryter ihop totalt eftersom hon noterar att sonen inte ”vill välja sida” men i och med vad han säger så är det inte långt ifrån att han idiotförklarar oss som bråkar med hans snälla farmor.

Nåväl, någonstans här tänkte jag börja med längre inlägg då och då om familjedramat som utspelar sig. Att skriva av sig är en ventil för mig som gör att jag kan andas lite lättare.