Mitt 2024

Senast uppdaterad, 2024-05-05, info@gratis.pengar.se

Här kommer jag löpande att stämma av månad för månad vad som sker. Jag har två sidor på denna webb som ALLTID ligger i topp så jag kommer inte att presentera dessa sidor som att de är månadens mest lästa eftersom det blir väldigt tråkig läsning. Dessa två sidor är:

Januari

Sonen blir allt bättre vilket känns enormt skönt. Även om han inte kunde ta cellgifterna i exakt den ordning som det var tänkt så ligger hans värden förhållande vis bra till och han börjar kunna röra sig som vanligt även om han är enormt trött och tillbringar större delen av tiden i sin säng.

Portföljen fortsätter upp trots att OMXSPI går ner nästan 2%. Portföljen landar på imponerande 2,7 miljoner. Under januari ordnade jag en tävling tillsammans med KiwiTrader där man skulle följa mig och KiwiTrader samt följa en av mina portföljer hos KiwiTrader. Tävlingen fick mycket uppmärksamhet och många exponeringar men inte så många deltagare som jag hoppats. Jag hittade enkelinkomst.se på nätet som har en spännande AI robot och efter ett par möten via Zoom med herrarna bakom siten så kom vi överens om att de sponsrar mig för att jag skall introducera deras tjänst. Jag får dessutom kickback på de kunder som jag värvar. Jag har stoppat in den nya roboten i robotracet så att alla ser hur den presterar. Jag har också öppnat en egen butik på nätet där jag säljer damkläder. Eller jag och jag, det är Ilonsi som gör det möjligt men det är kläder för unga tjejer och det är ingen ung tjej som köper snygga kläder av mig. De vill hellre köpa snygga kläder av någon annan tjej som är ung och vacker.

Mest populära inlägget på Instagram är inlägget som handlar om skilsmässa (jag skall dock inte skilja mig…) följt av ett inlägg där jag berättar att drivmedelspriserna har sänkts. De mest lästa inlägget på siten var min cashbackfabrik följt av min recension av Revolut . TikTok exploderade totalt under november och december månad men jag kör mest politiska inlägg på TikTok. I början på januari blev jag utslängd från TikTok men överklagade och lyckades få tillbaks mitt konto. Nästan på direkten gjorde jag ett inlägg som fick över 100 000 exponeringar vilket är nytt rekord för ett inlägg. Inlägget handlade om att en kvinna med slöja ska få 70000 kr i skadestånd. Tre nya sidor på siten vilket håller på att bli det nya normala nu.

Under januari fick jag ihop följande cashback: Utbetalt: 7 095 kr, Kommande: 3 866 kr, Snitt utbetald cashback: 9 718 kr, Totalt sedan start feb 2022: 227 375 kr.

Inget nytt på renoveringsfronten och relationen till min mamma är lugn just nu då vi inte har haft någon direkt kontakt på länge.

Februari

Sonen mår bättre och bättre men nu har vi ramlat på nästa problem och det är att han skall röra på sig. Han måste helt enkelt ut och gå varje dag vilket inte är så lätt när motivation saknas och tröttheten fortfarande finns.

OMXSPI vände uppåt och ligger på nästan 2% plus. Mina portföljer går betydligt bättre än så och jag ligger upp ca 5% i år vilket gör att jag når ATH med ca 2,75 miljoner i portföljen. Under februari la jag till ytterligare en deltagare i Robotracet nämligen Stocksholms som är en aktierådgivare som berättar vilka aktier jag skall köpa enligt momentumstrategin. Aktierna köps sedan manuellt och ligger på ett konto hos Levler eftersom de har gratis courtage till mars 2025.

Det mest exponerade inlägget på Instagram var det tragiska beskedet att Ludwig Petterson, SaveLends grundare, har avlidit samt det fakeade inlägget om ett Kuppförsök av Socialdemokraterna. De mest lästa sidorna på webben var enkelinkomst.se och hur naiv får man vara. Den sistnämnda sidan är lite lustigt att den letar sig upp i toppen eftersom jag inte marknadsfört den alls. På TikTok var det ett inlägg om en invandrare som hade anställt sig själv och det fakeade inlägget om ett Kuppförsök av Socialdemokraterna. Jag var riktigt produktiv i februari och producerade sju nya sidor till siten vilket var väldigt många.

Under februari fick jag ihop följande cashback: Utbetalt: ca 12 300 kr, Kommande: ca 3 700 kr, Snitt utbetald cashback: ca 9 800 kr, Totalt sedan start feb 2022: ca 230 000 kr.

Äntligen så har vi lyckats beställa ett badrumsskåp så i slutet av februari / början av mars kommer det att komma på plats. Relationen till min mamma är under kontroll eftersom vi inte umgås alls just nu men jag kan bara konstatera att ju mer man tänker på eländet desto mer besviken blir man på henne. Varför skulle hon ge sig på min fru och förstöra våra liv?

Mars

Det blir mer och mer glädjande att skriva om sonen då han blir bättre och bättre. Han till och med gick ut och gick en promenad själv. Annars är det mest tjat nu för tiden att han måste röra på sig. Han mår bra och håret har börjat växa ut igen. Det som besvärar honom mest just nu är dosan (en SCVP) som sitter inopererad vid höger axel och att ansiktet fortfarande är svullet som på alla cancerpatienter. När jag nu känner till cancern så pass väl som vi gör så ser man att alla ungdomar som har cancer ser mer eller mindre likadana ut.

OMSXPI ligger på 6,59% för i år men jag ligger på ca 11% upp så de pengar som jag har placerade på börsen levererar väldigt bra just nu. Jag har så smått börjat minska min stridskassa och investerade 120 tKr på börsen denna månad förutom det vanliga månadssparandet. Det blev 100 000 kr hos Freetrader i en pengamaskin, 10 000 kr hos Savr i Vanguard S&P 500 och 10 000 kr i Bitcoin. Dessa investeringar är tänkta att vara långa investeringar. Min portfölj börjar närma sig 3 miljoner även om det är en bit kvar. Eftersom vi får ca 50 000 kr i skatteåterbäring så ser det dock ut som att vi kommer att kunna nå 3 miljoner under sommaren om inte börsen säckar ihop innan dess.

De mest populära inläggen på Instagram var inlägget och att en pojke frias från sexuella övergrepp för att nämndemännen inte förstod ordet pulla och att en bekant blev dömt till fängelse. På min gratis-pengar.se har trafiken ökat med ca 600% och annonsintäkterna med ca 1000% sedan jag bygde om siten. Den nya layouten uppskattas och siten uppfattas som mer mogen och seriös än tidigare. Jag håller löpande på att bygga om siten till det bättre och kommer byta ut bilder för att ge den ett bättre utseende. De mest lästa inläggen på siten var min cashbackfabrik och min pengamaskin. Under mars så hade jag tur eller otur beroende på hur man ser det att hamna mellan två uppdrag vilket innebär att jag har full lön men sitter hemma 100% det gjorde att jag hade tid att bygga om siten med resultatet att siten fick helt ny layout, 36 nya sidor och inte mindre än 126 nya bilder.

Under mars fick jag ihop följande cashback: Utbetalt: 13 001 kr, Kommande: 3 282 kr, Snitt utbetald cashback: 10 126 kr, Totalt sedan start feb 2022:  252 545 kr.

Badrumsskåpet har äntligen kommit så det känns bra nu ska vi bara få den på plats också. Tyvärr så gick ett vattenrör på landet sönder vilket resulterade i att ca 10 liter vatten sprutade ut över köksgolvet men det var bara att torka upp och laga röret. Det är dock inte gjort än. Det visade sig att en granne skulle slänga sina utemöbler och eftersom vi skall bygga en ny uteplats i stan så tar vi tacksamt emot dom. De är i bra skick med dynor och allt. Han ville helt enkelt bara ha nyare möbler.

April

Förutom att sonen är extremt trött efter cellgiftsbehandlingen så börjar livet te sig nästan normalt. Han tar cellgifterna intravenöst en gång per månad men annars tar han dagliga tabeller. Nu får han röra sig fritt i samhället men bör vara lite försiktig och tänka sig för. Detta resulterade i att han börjat röra sig på stan igen vilket är roligt för hans del.

Portföljen rörde sig lite bakåt denna månad tack vare en backande börs och skatteinbetalningar. Det innbar att innehavet i portföljen landade på ca 2,84 miljoner denna månad. Jag siktar fortfarande på att komma över milstolpen 3 miljoner innan sommaren är slut. Tyvärr så har jag blivit sjukskriven på halvtid för ryggen vilket innebär ett rejält inkomstbortfall.

Mitt mest lästa inlägg på Instagram under april var Att leva med cancer följt av Varning för bedragare. På gratis-pengar.se var de mest lästa sidorna Min portfölj och Min pengamaskin. Jag lyckades lägga upp 25 nya sidor på siden under april vilket får ses som en bedrift eftersom de flesta nya sidor skapades i liggandes läge på grund av ryggproblem.

Under april fick jag ihop följande cashback: Utbetalt: 10 670 kr, Kommande: 2 129 kr, Snitt utbetald cashback: 9 998 kr, Totalt sedan start feb 2022:  262 087 kr.

På grund av ryggen har jag inte fått upp badrumsskåpet än vilket känns lite dåligt. Vattenröret på landet är i varje fall fixat med hjälp av hantverkare.