Mitt 2023

Senast uppdaterad, 2024-01-01, info@gratis-pengar.se

Jag kommer löpande att summera varje månad för att se vad som händer av vikt.

2023 i korthet

 • Januari – börsen rivstartar och mina tillgångar ökar på bra (+ ca 70 000 kr). Jag är nära att nå min drömgräns på 2 miljoner (1972 tkr), 13 nya sidor på min site och ca 8200 kr i cashback. Registrerar domännamnet cashbackkingen.se. Mina mest populära inlägg på Instagram handlar om pedofil #180 som åker fast och att man skall inte låta sig luras på internet. Mitt inlägg om Elen som försvann och hur jag sparar el under vintern är de mest lästa inläggen på siten. Vi börjar planera renovering av vår gästtoalett.
 • Februari– börsen rivstartar och mina tillgångar fortsätter att öka och är som mest uppe i 2060 tKr. Börsen faller dock tillbaks lite men jag är över min drömgräns på 2 miljoner (2006 tkr) när månaden summeras. 10 nya sidor på min site och ca 6300 kr i cashback. Ett år med cashback kan summeras och jag noterar att jag skramlat ihop 95 000 kr på ett år och min första tanke är varför jag inte har gjort detta tidigare. Jag har ju alltid samla lite kuponger och cashback via medlemskort men inte så systematiskt som jag gjort detta år. Mina mest populära inlägg på Instagram handlar om att det är viktigare att älska Sverige än att hata SD och att Sverige misslyckas med allt. Mina recensioner av Revolut och Alwy var de mest lästa inläggen på siten. Isället för att fortsätta med toaletten gick vi på vårt sovrum och köpte natduksbort och sänglampor som vi saknat i flera år och vips blev det härligt att läsa en bok i sovrummet.
 • Mars – lite puttrande i sidled och mina tillgångar ökade lite grand och jag lyckas precis hålla mig över 2 miljoner. 9 nya sidor på siten. DM från en följare och Gör en studie blev mina populäraste inlägg på Instagram. Hur man kan tjäna 14 000 kr och cashbackfabriken var mina mest lästa inlägg på siten. I mars fick jag otroliga 28 513 kr i cashback varav 14 494 kr redan har betalats ut och 14 019 ligger och väntar på utbetalning. Vi har nu börjat spackla sovrummet inför tapetseringen och beställt hem varor för att kunna renovera toaletten.
 • April – Nytt ATH på börsen för min del. Sakta uppåt tillsammans med nya insättningar gör att portföljen numera ligger på 2 060 000 kr vilket känns skönt. 7 nya sidor på siten. Våldta och Sex råd blev mina populäraste inlägg på Instagram. Cashbackfabriken och Sidor för din ekonomi var mina mest lästa inlägg på siten. I april fick jag otroliga 25 913 kr i cashback varav 13 592 kr redan har betalats ut och 12 321 ligger och väntar på utbetalning. Renoveringen av toaletten och badrummet har fått vänta på att vi ska beställa nytt handfat och badrumsskåp men vi har nu fått hem allt annat för att kunna göra renoveringen. Vi gjorde dock ett ryck på boden och byggde på ett vedförråd på baksidan av boden med väggar och tak så att vi kan förvara all ved på ett tort ställe.
 • Maj – Nytt ATH på börsen igen. Börjar bli orolig att något dåligt skall hända framöver. Det kan inte vara så att allt bara går bra, det har inte hänt förut. Portföljen ligger stabilt straxt över 2 100 000 kr. Mina inlägg om Gröna Lund och Sagor för barn var mina populäraste inlägg på Instagram. 8 nya sidor på min site. Cashbackfabriken och Sidor för din ekonomi var mina mest lästa inlägg på siten även denna månad. Jag fick 37 123 kr i cashback varav 19 650 kr redan är utbetalda och 17 473 kr väntar på utbetalning. Vi bygger vidare på boden och har börjat planera en trappa till baksidan.
 • Juni – När mitt liv börjar närma sig någon slags för bra för att vara sant läge så smäller det till. Denna gång rejält och värre än någon gång tidigare. Sonen fick blodcancer och allt stannar upp. Livet tvärnitar verkligen och det känns som om inget betyder någonting. Portföljen ca 2,2 miljoner. Största inlägget var när jag meddelade mina följare att sonen fått cancer och sedan tackade för allt stöd. Inte alls roligt att den här typen av inlägg får sådan respons egentligen. Det var samma sak förra året när min pappa dog. Men tusen tack för allt stöd. 3 nya sidor på min site. Cashbackfabriken och Sidor för din ekonomi är mina mest lästa inlägg på siten även denna månad. Cashbacken rullar på och 31 786 kr kom in varav 16 664 kr redan är utbetalda och 15 072 kr väntar på utbetalning. Jag byggde klart trappen till vedboden.
 • Juni – Livet maler på som vanligt fast ovanligt. En vardag med cancer är betydligt jobbigare än man någonsin kan tro med helt nya utmaningar. Varje dag dyker nya jobbiga saker upp men vi kämpar på. Portföljen trummar på uppåt och jag har inte helt koll men misstänker att den är på ATH och närmar sig 2,25 miljoner. Största inlägget på Instagram var om att 3 pedofiler tagit självmord och att sonen fyllde 20 år på sjukhuset. På min site var mina två bonussidor störst denna gång. Inlägget om Bäst gratis just nu följdes av Bonus för 6000 kr. Jag lyckades skapa 3 nya sidor till min site vilket är rätt få men inte så underligt med tanke på omständigheterna. Cashbacken rullar på och 31 460 kr kom in varav 16 326 kr redan är utbetalda och 15 134 kr väntar på utbetalning. Att renovera är som terapi dessa dagar och jag håller på och bygger en liten altan till vänster om min bod just nu för att knyta ihop säcken och få en snygg helhet.
 • Augusti – Livet är värre än man först kan tro när någon i familjen får cancer. Man vänjer sig men ändå inte. Det är helt plötsligt en hemsk tillvaro 24 timmar om dygnet som man tyvärr bara måste slita sig igenom. Inte bara en dag utan alla dagar. Inte bara en vecka, en månad eller ett år utan två hela år. Det är det som väntar oss nu. När det kommer till övriga saker känns allt annat rätt menlöst men jag berättar om de andra sakerna ändå. Portföljen trummar på och visade nytt ATH på ca 2,3 miljoner. Största inläggen på Instagram handlade om Invandring och Om du är redo att döda. En stor nackdel med den här typen av inlägg på Instagram är att jag bara på ett enda inlägg kan tappa upp till 100 följare som blir kränkta. Inte direkt optimalt om man vill växa på Instagram. De största sidorna på min site var Bäst gratis just nu och Cashbackfabriken som återigen levererar besök. I augusti lyckades jag bara få till 2 nya sidor till siten vilket inte är så underligt eftersom all fokus nu för tiden ligger på att hjälpa sonen. Jag lyckades få ihop 26 576 kr i cashback varav 9 154 kr betalades ut och 17 422 kr väntar på att utbetalas. Totalt börjar jag närma mig den magiska gränsen 200 000 kr för cashback sedan jag startade detta i januari 2022. Vi har renoverat klart den lilla altanen och påbörjat renoveringen av gästtoaletten. Frugan tapetserade sovrummet.
 • September – Ja vad ska man säga? Livet fortsätter utan pardon och sonen mår sämre än någonsin. Vi fick uppleva att sonen fick antibiotika med akuta besök av läkare mitt i natten vid ett flertal tillfällen. Först fick han en tuff cellgiftsbehandling och när han skulle vila upp sig hemma under två veckor fick han feber. Inte alls kul. September var ingen direkt bra månad på börsen och mitt innehav backade till ca 2,25 miljoner efter en allmän nergång under hela september kändes det som. Största inläggen på Instagram handlade om tjejen som blev våldtagen och sedan tillsammans med sina vänner såg till att våldtäktsmannen blev hängd. Det näst största inlägget handlade om att sonen fick feber. På min site var de mest lästa sidorna Bäst gratis just nu och Siter för din ekonomi. Det var första gången på flera månader som inte Cashbackfabriken låg på topp två men den hamnade trea. Jag lyckades skriva tre nya sidor till min site. Jag passerade 200 000 kr för min cashback sedan jag började skriva ner hur mycket pengar jag får i cashback varje månad vilket känns enormt stort. Under september fick jag ihop följande data: Utbetalt: 19 735 kr, Kommande: 4 258 kr, Snitt utbetald cashback: 10 956 kr, Totalt sedan start feb 2022: 201 471 kr. Renoveringen av gästtoaletten går lite långsamt men vi har kommit så långt att toaletten går att använda men vi saknar badrumsskåp och lampa just nu.
 • Oktober – När vi inte trodde att det kunde bli värre så blev det naturligtvis det. Hela oktober gick åt skogen. Sonen har kräkts hela månaden och gått ner ca 12 kilo i vikt. Katastrof naturligtvis och han har fått dropp till och från för att han inte får behålla maten. Det värsta är att läkarna inte vet varför det ser ut som det gör. Börsen backade rejält och mina innehav räddas enbart av mina insättningar. Portföljen backar trots det och är nu nere under 2,2 miljoner. De två populäraste inläggen på Instagram var WTF Hamas och 10 rikaste i kungariket Sverige. På min site var mina två länksidor populärast denna gång. Bäst gratis just nu och Bonusar. Jag lyckades lägga upp 3 nya sidor vilket inte var så värst imponerande. Jag passerade 210 000 kr för min cashback sedan jag började skriva ner hur mycket pengar jag får i cashback varje månad vilket känns enormt stort. Under oktober fick jag ihop följande cashback: Utbetalt: 8 027 kr, Kommande: 4 966 kr, Snitt utbetald cashback: 10 262 kr, Totalt sedan start feb 2022: 210 206 kr. Inget nytt på renoveringsfronten.
 • November – Ännu sämre. Tappar mer i vikt och får inte längre ta medicinering fullt ut på grund av för dåliga världen. Sonen måste återhämta sig tillräckligt för att kunna ta cellgifter fullt ut och just nu så står vi på paus. Han tar cellgifter men inte fulla doser i väntan på att han skall bli starkare. Det känns inte alls kul. Inte för att det känts kul någonstans på denna resa men nu känns det ännu värre. En riktigt start börsmånad med en rejäl fart uppåt. Portföljen landar på ATH på 2,35 och farten håller i sig även i början på december så det kan bli en riktigt skön avslutning på börsåret. Största inlägget på Instagram är Fuck Cancer när jag berättar att jag också fått cancer och När jag dör där jag berättar vad jag kommer att sörja med detta livet. Populäraste sidorna under november på denna site var Länksidan och Bäst gratis just nu. Det blev 4 nya sidor vilket börjar blir det nya normala nu. Jag passerade 215 000 kr för min cashback sedan jag började skriva ner hur mycket pengar jag får i cashback varje månad vilket känns enormt stort. Under november fick jag ihop följande cashback: Utbetalt: 6 934 kr, Kommande: 3 202 kr, Snitt utbetald cashback: 10 104 kr, Totalt sedan start feb 2022: 215 376 kr. Inget nytt på renoveringsfronten.
 • December – Första månaden på länge som det har blivit bättre för sonen. Under senare halvan av december lyckas han komma upp ur sängen och tillbringar flera timmar per dag uppe och gör annat än att ligga nerbäddad i sängen. Vi firar både jul och nyår på ett bra sätt. Visserligen ensamma för att han inte får träffa människor men vi firar åtminstone. Portföljen avslutar verkligen på topp och när jag sammanställer alla siffror landar mina innehav på 2,62 miljoner kr. Mest populära inlägget på Instagram är inlägget som handlar om en våldtäktsman som får 500 000 kr i skadestånd följt av ett inlägg där jag berättar att sonen inte vill ta emot socialbidrag. De mest lästa inlägget på siten var min bonussida följt av bäst gratis just nu. TikTok exploderade totalt under november och december månad men jag kör mest politiska inlägg på TikTok. Det är som att stoppa ner handen i ett getingbo. Gå gärna dit själv och se vad som händer. Fyra nya sidor på siten vilket håller på att bli det nya normala nu. Under december fick jag ihop följande cashback: Utbetalt: 4 240 kr, Kommande: 2 748 kr, Snitt utbetald cashback: 9 837 kr, Totalt sedan start feb 2022: 219 162 kr. Vi letar med ljus och lykta efter ett skåp till badrummet men har inte hittat just det skåp som passar än. Relationen till mamma är extremt ansträngd och inget jag direkt ens önskar lappa ihop. Relationen till mina bröder är just nu lite bättre men även den ansträngd eftersom frun inte kan förlåta deras beteende under åren.