Meny Stäng

Mitt 2023

Senast uppdaterad, 2023-05-16, info@gratis-pengar.se

Jag kommer löpande att summera varje månad för att se vad som händer av vikt.

2023 i korthet

  • Januari – börsen rivstartar och mina tillgångar ökar på bra (+ ca 70 000 kr). Jag är nära att nå min drömgräns på 2 miljoner (1972 tkr), 13 nya sidor på min site och ca 8200 kr i cashback. Registrerar domännamnet cashbackkingen.se. Mina mest populära inlägg på Instagram handlar om pedofil #180 som åker fast och att man skall inte låta sig luras på internet. Mitt inlägg om Elen som försvann och hur jag sparar el under vintern är de mest lästa inläggen på siten. Vi börjar planera renovering av vår gästtoalett.
  • Februari– börsen rivstartar och mina tillgångar fortsätter att öka och är som mest uppe i 2060 tKr. Börsen faller dock tillbaks lite men jag är över min drömgräns på 2 miljoner (2006 tkr) när månaden summeras. 10 nya sidor på min site och ca 6300 kr i cashback. Ett år med cashback kan summeras och jag noterar att jag skramlat ihop 95 000 kr på ett år och min första tanke är varför jag inte har gjort detta tidigare. Jag har ju alltid samla lite kuponger och cashback via medlemskort men inte så systematiskt som jag gjort detta år. Mina mest populära inlägg på Instagram handlar om att det är viktigare att älska Sverige än att hata SD och att Sverige misslyckas med allt. Mina recensioner av Revolut och Alwy var de mest lästa inläggen på siten. Isället för att fortsätta med toaletten gick vi på vårt sovrum och köpte natduksbort och sänglampor som vi saknat i flera år och vips blev det härligt att läsa en bok i sovrummet.
  • Mars – lite puttrande i sidled och mina tillgångar ökade lite grand och jag lyckas precis hålla mig över 2 miljoner. 9 nya sidor på siten. DM från en följare och Gör en studie blev mina populäraste inlägg på Instagram. Hur man kan tjäna 14 000 kr och cashbackfabriken var mina mest lästa inlägg på siten. I mars fick jag otroliga 28 513 kr i cashback varav 14 494 kr redan har betalats ut och 14 019 ligger och väntar på utbetalning. Vi har nu börjat spackla sovrummet inför tapetseringen och beställt hem varor för att kunna renovera toaletten.
  • April – Nytt ATH på börsen för min del. Sakta uppåt tillsammans med nya insättningar gör att portföljen numera ligger på 2 060 000 kr vilket känns skönt. 7 nya sidor på siten. Våldta och Sex råd blev mina populäraste inlägg på Instagram. Cashbackfabriken och Sidor för din ekonomi var mina mest lästa inlägg på siten. I april fick jag otroliga 25 913 kr i cashback varav 13 592 kr redan har betalats ut och 12 321 ligger och väntar på utbetalning. Renoveringen av toaletten och badrummet har fått vänta på att vi ska beställa nytt handfat och badrumsskåp men vi har nu fått hem allt annat för att kunna göra renoveringen. Vi gjorde dock ett ryck på boden och byggde på ett vedförråd på baksidan av boden med väggar och tak så att vi kan förvara all ved på ett tort ställe.

Dela gärna