När jag träffade min fru

Senast uppdaterad, 2023-04-07, info@gratis-pengar.se

Ibland har man tur i livet ibland har men det inte, så enkelt är det. Att vissa saker inträffar av en slump kan man ju lugnt säga och tillfället när jag träffade min fru var verkligen en sådant tillfälle. Jag hade spelat fotboll i hela livet och de senaste 8 åren hade vi spelat fotboll i samma lag. Ett lag som bestod av bara vänner men vi hade aldrig någonsin varit ute och festat hela laget tillsammans. Just detta år gick det ovanligt bra för vårt lag och med bara en match kvar så ledde vi vår serie. För att peppa oss lite extra inför sista matchen så sa vår kapten att om vi vinner denna match och ligan så måste vi gå ut och festa i helgen. Sagt och gjort alla kämpade på som vanligt och vi tog ledningen med 1-0 i första halvlek. Det såg ut att gå vägen till seriesegern och ölen som vi alla längtade efter. Med bara en minut kvar kom en kille i motståndarlaget loss på kanten och avlossade en rejäl kanon. Skottet gick över vår målvakt och träffade ribban. Tur för oss då vi vann matchen och hela serien tack vare att skottet inte gick i mål.

Aldrig mer

Till helgen när jag skulle gå ut var jag väldigt avslappnad och på bra humör men ändå lite dämpad. Jag hade precis gjort slut med min dåvarande flickvän. Ett förhållande vis kort förhållande och jag hade dessutom träffat henne på den krogen som vi skulle gå ut till. Inte det mest perfekta upplägget men det var ingen större fara. Hela laget möttes upp på TGF för att käka innan vi skulle gå vidare till dansstället och ölen flödade. Vi hade en bra kväll och stämningen var på topp. Jag satt och hade ett djupt samtal med en vän i baren där vi pratade livet och tjejer. Jag beklagade mig över att man bara träffar så ytliga tjejer på krogen och att det inte är den mest perfekta miljön för att hitta ny tjej på. Han höll med och tyckte också att det vara svårt att hitta riktigt bra tjejer på dansgolvet. Vi hade ingen djupare analys om var drömkvinnorna skulle hittas men inte på krogen i varje fall. Det hela gick så långt att vi skålade på att vi aldrig mer skulle ragga upp en enda tjej till på krogen för man hittar ändå inga vettiga tjejer där.

Några öl senare

Efter vi ätit klart och druckit några öl till begav vi oss till dansstället för att släppa loss. En stund senare så såg jag en tjej på dansgolvet och mitt löfte som jag bara gav ett par timmar tidigare var som bortblåst. Min första tanke när jag såg henne var ”varför dansar en så snygg tjej alldeles ensam på dansgolvet”. Jag beslöt mig direkt för att göra henne sällskap. Resten är som man säger historia. Från den stunden har vi varit ett par och det har känts rätt hela tiden. Tilläggas kan att hon inte alls var ensam på dansgolvet. Hon var där med sina väninnor men jag noterade inte det utan uppfattade det som att hon stod helt själv. Lika bra var väl det.