Pappa slår mig

Senast uppdaterad, 2021-12-30, info@gratis-pengar.se

”Pappa slår mig, mamma slår mig inte”

Måste börja med att nämna att det inte gäller min pappa som slår mig utan är en annan tragisk händelse som inträffat i mitt liv. Vi hade en trasig familj som grannar som aldrig fick pengarna att räcka till och för att göra sitt liv bättre fick de den lysande idén att flytta hem till sina föräldrar under ett halvår och hyra ut sitt hus till en annan familj, vad kan gå fel. Med facit i handen skulle jag vilja säga att allt gick fel. En dag som jag var ute på gården med mina barn och satt i sandlådan kommer den nyinflyttade sonen på cirka sju år fram till mig ”Pappa slår mig, mamma slår mig inte!” var allt han sa. Ö, jaha hej sa jag väldigt förvånad. Det var ju inte bra fortsätter jag lika paff men lämnar sedan ämnet. Jag kan dock inte släppa vad han sa utan går till grannen och frågar om de hört något inifrån huset. Jodå de har hört hur pappan i familjen regelbundet slår mamman och även noterat att hon går runt med stora solglasögon dagarna efter misshandeln har ägt rum. OK men varför ringer ni inte polisen frågar jag. ”Vi vill inte bli inblandade” får jag som svar. Det räcker för mig i varje fall tycker jag och går direkt hem och ringer socialen och anmäler familjen. Jag vet inte hur detta slutade för ett par veckor efter denna incident så flyttar familjen ut och när de ger sig av så visar det sig att de hade polisen, socialen och kronofogden efter sig. De hade under sitt halvår i huset inte lyckats hitta till vår gemensamma sopstation utan lagt alla sopor i källaren. För att förvärra situationen fick de dessutom läckage på en vattenledning med följ att källarvåningen fylldes med vatten. Som lök på laxen så tog de med sig alla vitvaror när de flyttade ut ur huset. Min stackars granne som tänkte ordna upp sin ekonomi lyckades inte speciellt bra med det kan jag ju bara nämna.