Rocker för Dummies – Ny kund

Senast uppdaterad, 2022-05-04, info@gratis-pengar.se

Rocker är en bank med många olika funktioner som till exempel betalkort, sparande och lån. Det kan vara lite svårt at komma igång med Rocker på bästa sätt och för att underlätta har jag sammanställt några inlägg där jag steg för steg går igenom hur man blir kund och sätter upp Rocker och kommer igång som kund. För mer om Rocker läs min recension.

Det är väldigt enkelt att bli kund hos Rocker och allt som krävs är att man klickar på denna länk (annonslänk för Rocker) och fyller i sitt mobilnummer. När man fyllt i sitt telefonnummer klickar man på knappen ”Skicka länk till app” och man får ett SMS till sin mobil med en direktlänk för att ladda ner Rocker appen.

När man laddat ner appen och angett sina uppgifter behöver man välja vilket Rocker paket man skall ta och det beror på hur mycket man kommer att använda Rocker. Jag rekommenderar att man börjar med Standard paketet som är gratis. Du får dock bara ett virtuellt kort men det räcker utmärkt idag.

För att kunna handla måste du fylla på kortet och det gör du enklast genom att klicka på ”Kort” längst ner i appen. När du kommer till kortsidan så klicka på ”Fyll på” så öppnas en dialog där du får ange ett valfritt belopp som ditt Rocker kort kommer att fyllas på med. Swish är förvalt som metod för att fylla på kortet och låt det vara så. Sedan är det bara att klicka på knappen ”Fyll på med XXXX kr”. Nu kommer du att gå igenom den vanliga Swish dialogen och sedan är ditt kort påfyllt med pengar och du är redo att börja handa med Rocker kortet.