Cashbackmatriser

Senast uppdaterad, 2023-03-21, info@gratis-pengar.se

Så här ser några matriser ut för presentkorten. Notera att det skiljer sig rejält mellan olika företag och att man bör kontrollera innan köpa av presentkort på Refunder hur just det presentkortet man skall köpa har sina belopp. Det kan visa sig att det blir för besvärligt att ens komma få ihop ett presentkort på det belopp som man tänker handlar för. Om man köper något på Elgiganten för 4600 kr kan det vara lite besvärligt att köpa 6 stycken presentkort (4 * 1000 kr, 1 * 500 kr och ett för 100 kr). I detta läge kan det bli att man hellre köper ett presentkort för 5000 kr eller struntar i det helt. De belopp som du inte använder står kvar på presentkortet i ett år så det brukar inte vara någon fara på taket att köpa presentkort och behålla en del av beloppet på dom. Det är dock ingenting jag rekommenderar eftersom dessa presentkort har en tendens att försvinna.

Presentkort

Om du får pengar över på ett presentkort se till att lägga upp en ny folder i din mailbox med namnet PRESENTKORT. I den foldern lägger du alla aktuella presentkort med pengar på. Inget annat skall ligga i denna mapp.

Exempel på matriser

Nedan följer några exempel på hur matriserna ser ut. Som du märker har varje företag en helt egen uppsättning med belopp så det gäller verkligen att kika efter innan man köper presentkortet hos Refunder så att man kan matcha ihop maximal cashback.