Tjäna ca 14 000 kr

Senaste uppdaterad, 2023-03-12, info@gratis-pengar.se

Om du på ett enkelt sätt vill tjäna 14 000 kr på 30 minuter kommer jag här gå igenom hur du skall göra. Det är inte skumt, inte dumt, inte olagligt eller löjligt. Du kommer att tjäna 14 000 kr och vad du gör sedan är upp till dig. Jag skall gå igenom steg för steg hur du får ihop dessa pengar och vad det är som gör det möljigt att få så enkla pengar.

Hur är det möjligt?

För att kunna tjäna så löjligt mycket pengar som 14 000 kr på bara 30 minuter undrar du såklart vad som är haken. Haken är att de 14 000 kr kommer i form av artiklar som du förhoppningsvis kan använda som de är eller omvandla till pengar så gott det går. OBS!! Ett problem till är du måste ha ett behov av en ny mobiltelefon, prylar på Stadium, iPad, dator eller någon annan pryl som finns tillgänglig på denna sida. Premierna är väl tiltagna i värde och det förekommer till och med att man får presentkort på hela beloppet som man köper saker ur katalogen. Ett sådant presentkort har jag sett i jultidningskatalogerna men tyvärr så dök det inte upp här. Vill du kika exakt hur mycket premier och pengar man kan plocka ut beroende på hur mycket man beställer ur katalogen finns en premietabell här.

Sätt upp en egen webshop

Om du och din familj verkligen vill sälja ur katalogen för att tjäna pengar så går det också bra. Jag rekommenderar i sådana fall att ni sätter upp en webshop som ni sedan delar på sociala medier till era vänner och bekanta. Låt barnen stå som säljare för familjens webshop och se till att dela länken till släkt, vänner och bekanta. Glöm inte att även dela ut länken på er arbetsplats. Om ditt barn skall göra en skol eller idrottsresa påpeka att pengarna kommer att gå till denna resa. Ni kommer då att sälja otroligt mycket mer. Skulle ni lyckas sälja för 15 000 kr så får ni 10 000 kr i kontanter om ni inte vill ha premier. Skulle ni mot förmodan lyckas sälja mer än 17 000 kr så dela upp försäljningen på flera olika familjemedlemmar eftersom det finns ett tak på hur mycket premier och pengar man kan plocka ut.

Ett exempel om du tänker köpa en iPhone 14 pro

Du vill köpa en iPhone 14 Pro 128 GB för ca 14 500 kr. Du tar då och beställer prylar från katalogen för 17 000 kr. Det innebär att du kommer att få saker för 17 000 kr + en biobiljett och en iPhone 14 Pro 128 GB för ca 17 000 kr. Ordinarie pris för detta är ca 31 500 kr. När du sedan får leveransen med din iPhone och alla saker du beställt är det upp till dig själv vad du gör med det du beställt från katalogen. Som jag ser det finns det tre olika alternativ. Du kan behålla alla prylar om du är nöljd med det, ge bort sakerna i present framöver eller sälja allt på Blocker, Tradera och Facebook Marketplace.

Matcha din beställning

Det finns inte mindre än 113 olika premier och jag rekommenderar att du kikar igenom denna sida först innan du gör något. Om du ser något på sidan som DU TÄNKT ATT KÖPA ÄNDÅ inom en snar framtid så är min självklara rekommendation att istället beställa hem saker ur katalogen för att komma upp till just den vara du har tänkt att beställa. Om det är så att du absolut inte vill ha något ur katalogen eller inte orkar sälja av prylarna på Blocket och Tradera är det ingen idé att göra den här typen av trixande eftersom du då kommer få en en drös av prylar som du inte vill ha. Allt grundar sig på att du kan få användning av det du beställer ur katalogen.

Hur är det möjligt?

Vad är det för koncept allt detta? Jo det är helt enkelt jultidningar som barnen går runt och säljer men jag har noterat att premierna har blivit grymt mycket bättre de senaste 10 åren. Det förekommer till och med att man får presentkort på 15 000 kr om man säljer för ca 15 000 kr. OM man nu råkar ha ett behov av just det presentkortet på 15 000 kr från just den butiken som erbjuds så tycker jag att man ska slå till. Du får julklappar och presenter till hela släkten ett par år framöver eller så är det bara att sälja allt på Blocket och Tradera. Det är väl inte jul nu? Nej det är det inte, men ett av jultidningsförlagen har sedan några år tillbaks beslutat sig för att testa något nytt och sälja jultidningar till sommarlovet. Passande nog heter de Sommartidningsförlaget och har slängt ut alla jultidningar och kastat in lite mer sommriga böcker och saker i sin katalog.

Vem kan göra detta?

Katalogen riktar sig till barn och Sommarförlaget ser framför sig att det är barn som går runt och knackar dörr för att sälja saker ut deras katalog. Men vem som helst får beställa dessa kataloger och sälja produkter ur katalogerna. Det går även bra att göra som jag föreslår och inte ens sälja produkterna till någon utan helt enkelt beställa produkterna själv bara för att plocka ut premien.

Vad tjänar jag på detta?

Jag tjänar inte en krona på detta inlägg och har inget samarbete med Sommarförlaget . Jag har mitt Instagramkonton @mot_andra_miljonen där jag visar hur man får en bättre ekonomi, investerar, skriver lite politik, bloggar och delar ut bonusar. Om du tycker att det jag gör är bra och följer mig på Instagram blir jag mer än nöjd.