Min portfölj 2022-03-27


Senast uppdaterad, 2022-03-27, info@gratis-pengar.se

Det här är min portfölj. Basen i portföljen är räntefonder och kontanter eftersom vi skall renovera och inte vill ha alla pengar på börsen. Trots att börsen har fallit kraftigt i år har jag 4 000 kr mer i portföljen och det beror på att våra insättningar och inte på att vi lyckats investera pengarna bra. Jag har kommit igång med mina investeringar hos Kameo och har för tillfället 20 000 kr i olika fastighetsobjekt där och min förhoppning hade varit att kunna erbjuda min vänner och följer en välkomstbonus på 500 kr för de som vill prova på Kameo men precis när jag kommit igång så tog Kameo bort den möjligheten. Surt sa räven. Efter många och långa veckor med idel röda siffror kom två veckor i rad med blå siffror för de flesta och även för mig. Vi får se om vändningen är temporär eller början på något bra. Det finns många mörka moln kvar på himlen och jag noterar att det är flera rådgivare som börjar peka på råvaror och energi som alternativ i portföljen. Själv är jag tyvärr dåligt viktad in i dessa sektorer men funderar eventuellt på att allokera om portföljen lite grand till förmån för dessa investeringar.

Förra månaden nämnde jag att det såg dystert ut med Ryssland som bara väntade att kliva in i Ukraina och våra värsta farhågor besannades tyvärr och det pågår i denna stund ett fruktansvärt krig i Ukraina som ingen vet var det slutar. Det kan bli både fred eller ännu värre inom de närmaste månaderna. Det är inte mycket vi kan göra än att be till gudarna att det blir bra och under tiden hjälpa till så mycket vi kan och orkar för att lindra den humanitära krisen.

1969 tkr 2022-03-27

Mina innehav:

Förutom innehaven som finns i filen nedan så har vi ca 51 000 kr i Skandia, 28 000 kr i Sigmastocks och 42 000 kr i fondrobotarna. Helt galen på de redigeringsprogram som finns. Försöker få till en så snabb och enkel lösning som möjligt för att få ut mitt innehav och presentera det så snyggt som möjligt. Det enda jag kan lova är att det förmodligen kommer se annorlunda ut till nästa månad.

Länk finns via mitt linktree.