Min portfölj 2024 februari

Senast uppdaterad, 2024-03-28, info@gratis-pengar.se

Min strategi att lägga mig mer och mer i indexfonder slår väl ut även om jag önskar att jag legat tyngre i krypto. Jag har sett signaler på att Bitcoin skulle rusa men har valt att inte gå in tyngre i krypto. Något jag såklart ångrar just nu men alltid lätt att vara efterklok. Nästa milstolpe som är 3 miljoner närmar sig och borde kunna nås redan till sommaren. Det går bra just nu men jag noterar att bankboken ökar fort för tillfället vilket beror på att fruns företag går bra och hon är mer försiktig till börsen. Hon tycker om att ha ett stort renoveringskonto så att vi kan renovera utan att ta lån men jag tror att renoveringskontot börjar bli fullt. Historiskt har vi haft mellan 15-20% på banken men just nu har vi ca 30% på banken vilket innebär att om vi skall ner till 20% så frigör det ca 300 000 kr för investeringar på börsen.

Nu har jag legat över 2 miljoner sedan i början på 2023 och nu är det ingen tvekan längre om att jag är över två miljoner. Jag har redan ett konto som heter @mot_tredje_miljonen men jag måste höja ribban ytterligare när det kommer till min namngivning.

Vill du se historik för mina portföljer sök efter #mot_andra_miljonenportfölj på Instagram

Ange info@gratis-pengar.se som referens för att få 200 kr i bonus när du satt in 100 kr. Se denna guide för hur du får bonusen.