Tradingroboten.se

Senast uppdaterad, 2024-01-30, info@gratis-pengar.se

DENNA SIDA ÄR INTE AKTUELL LÄNGRE
Men jag kan rekommendera en annan AI robot här. Dessutom får du just nu ett suveränt välkomsterbjudande.

Varning

Först av allt måste jag utfärda en liten varning. Jag satte in mina pengar på Skilling med ett kort från RefunderPay som jag sedan spärrade. Detta ledde till att jag hade enorma problem att sedan få ut mina pengar. Mer om detta här.

Tradingrobot

Tradingroboten.se tillhandahåller en tradingrobot som heter Aithena och är skapad av ett företag från USA som heter eaconomy. Om man kikar lite snabbt hos Trustpilot så har de väldigt höga betyg där för sin robot. Dock så är det lite svårt att komma åt siten av någon outgrundlig anledning. Det fungerar bra från Chrome via mobilen när man skall beställa roboten och när man väl har köpt roboten kommer man åt siten för att ställa in roboten via en portal.

Tradingroboten.se har ingenting med Aithena att göra men siten förklarar enkelt och tydligt hur du kan börja handla med hjälp av roboten. På Tradingroboten.se finns svar på alla tänkbara frågor som man kan tänkas ha och via siten kan man också skicka mail och få svar på de frågor som man vill ha svar på.

Avkastning

För många som kör roboten idag så är avkastningen ca 7% på månadsbasis. Det blir ca 125% på ett år. Det återstår naturligtvis att se om detta stämmer och därför kommer jag att testa Aithena under några månader framöver för att se om det verkligen kan stämma.

Affiliate program

Jag kan i ärlighetens namn säga att jag inte exakt förstår hur affiliate programmet runt Aithena är utformat men det jag har förstått är att det är grymt och man tjänar tyvärr mer på att värva nya medlemmar till Aithena än vad själva roboten genererar vilket i min värld höjer en varningsflagga då det istället borde vara en lägre månadsavgift om Aithena är riktigt grym robot.

Krångligt

Att sätta upp roboten och komma igång med handeln var lite krångligt och det gäller att verkligen göra alla steg rätt annars måste du göra om allt igen. Speciellt att få rätt handelskonto hos Skilling är viktigt. Se till att det blir FSA. För att få allt att fungera smidigt måste du sätta upp ett konto hos Skilling, Eaconomy och myfxbook. Det är med andra ord inget för den som vill ha det enkelt.

Trovärdighet

Jag måste ju tyvärr säga att här brister det en hel del och avkastningen är så grym att det luktar scam. Om man googlar på eaconomy och scam så får man upp oroväckande antal träffar. Det finns väldigt många inlägg som pekar på att allt är bluff och båg men det finns också mycket beröm och många som lovordar samma företag. Mitt intryck är att det inte är scam men inte heller guld och gröna skogar.

Löpande uppföljning

Till skillnad från mina andra recensioner kommer jag att uppdatera denna recension löpande och presentera senaste veckans utfall och lite till här så att ni kan se och följa hur roboten går. Jag har lagt in 10 000 kr som roboten får handla med. Det är en för liten summa under normala omständigheter eftersom avgiften för roboten är ca 1500 kr/månad men i och med mitt samarbete med Tradingroboten.se fungerar det att testa under en period.

2022-12-20

Min första period med roboten har gått bra och just nu ligger jag på ca +47 € vilket motsvarar en uppgång på 4,69%. MEN jag har sex trades som ligger helt åt skogen och just nu ligger minus ca 140 € vilket inte alls är bra. Den underliggande valutan rör sig väldigt snabbt just nu och Aithena hänger inte alls med. Jag vet inte riktigt vad roboten håller på med och det är just nu en nagelbitare som vi får se om vi kommer levande ur.

2022-12-31

Valutan rörde sig snabbt som jag redan nämnt och här visar sig Aithena från sin bästa sida och lyckades vända alla sex trades till vinst på 1000 kr från en förväntat förlust på 1000 kr. Känns otroligt bra just nu. Just nu ligger jag plus även om jag har en trade som ligger på -400 kr som inte är avslutat för tillfället.

2023-01-07

Ingen större förändring. Denna vecka har varit lugn och vi ligger kvar på samma nivå som förut. En liten ökning men endast marginellt. Avkastning hittills är 8,73% på ca 45 dagar.

2023-02-15

Testperioden är slut och jag kan summera ihop resultatet. Mina 11 196 kr växte till 11 611 kr under denna period. Det innebär en avkastning på 3,71% på tre månader vilket måste anses vara rätt så mediokert. Insättningsavgifter och växlingskurs betyder enormt när beloppen inte är så stora. Tradingroboten ökade 4,22% under min testperiod. När jag stängde ner kontot hade jag en trade som i sig själv stod för ca 600 kr i förlust vilket är en enorm summa eftersom de allra flera trades roboten gjorde genererade vinster eller förluster för ca 40 kr i genomsnitt. Jag är ändå nöjd med denna testperiod och förutom att Skilling krånglade så enormt när jag skulle ta ut mina pengar var det en spännande upplevelse. Dock så bör man investera så pass mycket som 30 000 kr för att det skall vara värt att köra denna robot. Om man har så mycket pengar så att man kan lägga 30 000 kr på den här typen av investeringar tycker jag dock att man kan testa det.

Mer info

Tradingroboten är nedlagd.

 • Det kan bli stor vinst om det går bra.
 • Aithena tar hand om all handel.
 • Du kan värva vänner och få billigare avgift.
 • Du kan ställa in risknivå på roboten.
 • Dyrt att komma igång och höga månadsavgifter.
 • Du får dåliga valutakurser vid insättning och uttag.
 • 2500 kr första månaden och sedan 1500 kr följande månader.
 • Om du inte kan sätta in minst 30 000 kr är detta inget för dig.
 • Du har liten kontroll över roboten den köper och säljer automatiskt. (Du kan sälja det som roboten köpt)
 • Krångligt att komma igång. Många steg som måste göras exakt rätt och gör man fel måste man göra ett nytt konto.
 • ABSOLUT ingenting för nybörjare.
 • Avkastningen är inte så grym som reklamen säger.
 • Enorma problem att få ut dina pengar om ditt kort som du satt in pengarna med är spärrat.

Jag testade Tradingroboten i 3 månader och fick en vinst på 3,71%. Tradingroboten i sig ökade i värde med 4,22% men valutakursen och växlingskurs drog ner resultatet lite grand. Betänk att Euron ökade enormt i värde mot kronan under denna period så det borde varit större vinst. Det var dock en spännande upplevelse men för att fortsätta bör man sätta in ca 30 000 kr för att kunna få större värdeökning än vad månadsavgiften kostar. Jag valde att avsluta efter mina tre provmånader. Nu är Tradingroboten nerlagd.