Islamistiskt uppror i Sverige

Senast uppdaterad, 2022-02-15, info@gratis-pengar.se

Jag tycker att det spårat ut rejält och de som står och skriver att Sverige har kidnappat deras barn glömmer bort att de är i Sverige och att det är svenska lagar som gäller här. Om man slår eller missköter sitt barn på något sätt då kan det bli så att socialtjänsten faktiskt tar ditt barn för att skydda barnet från sina föräldrar. Barberaren och influencern George Touma fick syn på ett klipp på Tiktok om en familj vars barn omhändertogs enligt LVU. Klippet berörde George Touma djupt – han bestämde sig för att agera. Han satte igång en kampanj som vi ännu idag inte ser slutet på och kampanjens mål är att smutskasta och förstöra för Sverige och svenska myndigheter i allmänhet. Under kampanjmötena står protestanterna och skanderar att de vill ha tillbaks sina barn och gråtande kvinnor intervjuas på TV där de förklarar att de är helt oförstående till varför socialen tagit just deras barn. Kampanjen underblåses av att flera tunga muslimska föreningar gått in och stödjer kampanjen. Partiet Nyans partiledare, Mikail Yüksel, har även han förklarat att han tycker att det är bedrövligt att socialtjänsten kidnappar muslimska barn. Rykten sprids där det sägs att muslimska barn hamnar hos svenska föräldrar som våldtar dom, tvingar dom att dricka alkohol och förbjuder slöja för att nämna några exempel på de rena lögner som ingår i kampanjen.

Rosengårdsimamen Basem Mahmoud sprider judehat och lögner om att svenska myndigheter stjäl muslimers barn, avslöjar Expressen. Imamen, verksam i en källarmoské i stadsdelen Rosengård, har tidigare kallat judar för ”grisar och apors avkomma”.
– De har börjat ta barnen från mammornas magar. De stjäl barnen i samma stund som de föds, säger han under en predikan.


Redan innan den här kampanjen drog igång finns en utbredd misstänksamhet mot svenska myndigheter bland vissa invandrargrupper och kampanjen bidrar bara till ännu mer ökad polarisering och splittring i Sverige. Dessutom kommer det bli ännu lättare för de gängkriminella att rekrytera nya medlemmar eftersom misstron mot polisen ökar.

Rent konkret så är det här draksådden som vi själva skördat kan man säga. Eller vi och vi, det som har bäddat för denna situation är de senaste decenniernas kravlösa och naiva invandringspolitik där man inte vågat säga till eller säga ifrån. I förortens så ser man öppet och helt tydligt hur det finns två parallella regelverk. Ett för svenskar och ett för invandrare. Lärarna och myndigheter vågar inte säga ifrån fast de ser hur barn misshandlas om det är invandrarföräldrar. Invandrarföräldrar behandlas själva som små barn och lärare och socialen tassar runt dom och vågar aldrig ta upp några problem i rädsla för at kränka dom eller för att de ska höja rösten. Ett sådant beteende i kombination med att inte berätta om svenska lagar har gjort svenska myndigheter steg för steg har backat på alla fronter för att tillslut hamna i ett hopplöst läge där vi nu är. Hur skall vi komma ut denna rävsax? Det finns två vägar att ta från denna punkt och det är att backa ännu mer eller att återta kontrollen. I valet som kommer har vi två tydliga val. En Socialdemokratisk regering som kommer fortsätta backa och ge efter ännu mer eller ett blågult styre som vill återta kontrollen och införa tydliga regler för att minska splittringen i samhället.

Valet är ditt du väljer själv vilket samhälle du vill ha för dig och dina barn. Glöm inte heller att en majoritet av invånarna i förorten röstar på Socialdemokraterna och vill ha det som de ser ut idag.

Källor:
Googling på ”LVU muslimer”
Vi vill ha våra barn
400 i protest mot LVU
Detta är kampanjen mot Sverige
Lögner om socialtjänsten