Riv moskéerna

Senast uppdaterad, 2023-11-26, info@gratis-pengar.se

På Sverigedemokraternas landsdag i går, lördagen den 25 november 2023, sa Jimmie Åkesson en hel del uttalanden som riktade sig mot Islam. Det som var mest häpnadsväckande var ändå att han sa att man skall riva alla moskéer. Eller sa han verkligen det? Nja, inte direkt men som vanligt så går vänstern och media direkt bananas på enstaka ord utan att ta till sig helheten. Jag håller med om att uttalanden var ett nytt kapitel när det kommer till Sverigedemokraternas retorik men han sa samtidigt att det inte är något som kommer att ske här och nu utan kommer att ingå i Sverigedemokraternas politik långsiktigt. Dessutom så ville Jimmie ha ett omedelbart stopp på att bygga nya moskéer.

Riva moskéer?

Vad var det egentligen Jimmie sa? Han sa att de moskéer som sprider lögner om Sverige, sprider antisemitism och homofobi samt är allmänt hatiska mot det Svenska samhället inte har något i Sverige att göra och ska rivas. Han öppnade också upp för lagändringar som gör det möjligt för att kunna avlyssna inne i moskéerna för att kunna kontrollera vad som sprids under predikan. Vidare så nämnde Jimmie att man omedelbart skall sluta bygga nya moskéer eftersom de just nu byggs i en rasande takt av djupt troende muslimer, salafisterna.

Salafister, vad är det?

Som det ser ut idag så så bor det ca 1 miljon muslimer i Sverige och med tanke på att ca 20-25% av dessa är salafister, djupt troende muslimer som är att räkna som islamister, så ser det inte alls bra ut. Tyvärr är salafisterna de som driver islam framåt i Sverige och övriga västvärlden. De är de som sätter agendan och om de får bestämma så skall Sverige och övriga väst underkasta sig islam. Om man googlar order salafist så får man fram ”salafism (av arabiska salaf ’förfäder, anfäder’), benämning på en rörelse (eller flera) inom islam vars företrädare säger sig vilja återgå till islams grundläggande källor.”. Det finns tyvärr alltför många besvärande klipp på nätet där imamer talar klarspråk och berättar att Sverige kan bli ett muslimskt land inom en inte alltför lång framtid. De berättar hur det är möjligt och hur det skall gå till.

Socialdemokraterna hjälper salafisterna

Socialdemokraterna står inför ett enormt problem eftersom deras väljarbas numera består till 50% av invandrare. Bland muslimer är det ca 60% som röstar på Socialdemokraterna vilket gör det helt omöjligt för S att kritisera muslimer eftersom de då riskerar att bli av med sina röster. Det finns dessutom en utbredd tystnadskultur inom S för at omöjliggöra kritik mot dessa väljargrupper. All form av kritik mot muslimer kategoriseras som rasism och islamofobi för att sedan tystas ner väldigt snabbt. De få som vågar fortsätta att kritisera dessa väljargrupper sparkas ut från Socialdemokraterna och problemet anses löst för denna gång. Detta beteende upprepas gång på gång. De övriga partierna till vänster har samma problem och Vänsterpartiet hade till exempel lånat ut sin lokal till en gruppering som öppet stödjer Hamas. För att göra allt mycket värre så har Socialdemokraterna ett avtal med muslimerna. Avtalet innebär att muslimerna röstar på S mot att de får politisk makt i Sverige. Något som vi alla verkligen vill, eller hur!

Sveriges framtid?

Om Sverige inte aktivt tar strid mot salafisterna kommer det inte att sluta väl. De flytta utan skam fram sina positioner och vi svenskar skäms för att säga emot då vänstern och salafisterna skriker rasist och islamofob. De flesta svenskar backar då och går undan samtidigt som salafisterna tar ett steg framåt. Så har det sett ut de senaste 20 åren och nu går det snabbare och snabbare men jag märker nu att det börjar bli fler och fler röster som faktiskt säger att det räcker nu. Det finns som sagt ca 80% ”fromma muslimer” som inte tar religionen så alvarligt men problemet är att dessa inte verkar ha så mycket emot att följa de betydligt starkare salafisterna. När 5000 palestinier helt öppet står på gatorna och sjunger att Israel skall utrotas och alla judar skall dö då är det på allvar dags att börja bli orolig. Att det dessutom firades rejält runt om i Sverige när Israel attackerades den 7 oktober gör inte saken bättre.

Källor

Tystnaden om de nya moskéerna är farlig
Mina inlägg om Islam
Försvarshögskolans rapport om Islam
Riskerar Sverige att bli ett islamistiskt kalifat?
Islam i Sverige
Muslimer röstar på S
Socialdemokraterna kan inte kritisera muslimer.
Palestinier firades när Hamas anföll Israel
Socialdemokraternas avtal med muslimerna