Älska Sverige – Hata SD

Senast uppdaterad, 2023-01-31, info@gratis-pengar.se

Hur kan det ens vara en så svår fråga? Jag inser mer och mer att felet med Sverige är att vänstern inte älskar Sverige tillräckligt mycket. Nog tycker de om Sverige alltid men det finns ett stort problem här och det är att hatet mot SD är större än kärleken till Sverige och det stället till stora problem. Nu finns det dessutom en stor mängd invandrare här i Sverige som inte alls har någon kärlek till landet de bor i och dessutom hatar SD något ofantligt. Deras hat mot SD är så stort att de inte ens kan gå förbi en SD politiker utan att skrika en massa fula ord.

Tänk istället

Alla får tycka och tänka som de vill men så länge som vi bor och lever i Sverige måste vi ha som gemensamt mål att få Sverige att fungera som land och där har politikerna slarvat rejält. De har slarvat så pass mycket att samhällskontraktet håller på att luckras upp. Hatet mot SD är så stort och politikerna har lyckats med konststycket att skapa ett gangsterparadis på rekordtid. Naiva politiker och en låt gå attityd är största problemet. Rädslan för att säga ifrån finns i hela svenska samhället och kan helt enkelt inte hantera invandrare från en annan kultur som är vana att kämpa för att överleva. När de får allt de säger blir de helt enkelt inte alltid tacksamma utan vill ha mer ändå.

Fel beslut

Det mest vansinniga som skett under årens lopp är att politiker på alla nivåer tagit beslut bara för att positionera sig MOT SD, inte för något bra utan helt enkelt bara MOT SD. Att dessa beslut är helt förödande för Sverige är inte speciellt viktigt utan det viktiga är markera godhet och signalera att man står för det goda. SD har varit tydliga med att de vill minska invandringen och då har de andra partierna istället ökat den så länge de bara kunnat. Det absolut tydligaste exemplet var Fredrik Reinfeld som efter valsegern 2010 började samarbeta med Miljöpartiet om migrationen bara för att straffa SDs väljare. Ett helt horribelt beslut för alla som röstade på Moderaterna och inte ville se något samarbete med Miljöpartiet. SD har länge varnat för att de kriminella kan komma att ta över som de håller på att göra nu men ingen har lyssnat förrän nu. Nu kan det dock vara försent.

Vad menar jag?

Jag skriver om alla problem som har uppstått i Sverige under senare på min site och genom att läsa alla inlägg får du en rätt så bra uppfattning om hur läget är. Det värsta tycker jag att vänstern inte alls håller med om den världsbild jag delar eftersom den är rasistisk. Jag tycker illa om missförhållanden, kriminella, bidragsfuskare, pedofiler, korruption och alla som ljuger. Vad det har med rasism att göra fattar jag inte. Dessutom är jag inte svensk själv, har ingen svensk fru, har flera vänner som är gifta med fruar från andra länder och umgås med de som jag tycker är trevliga oavsett hur de ser ut eller vad de har för religion. Om någon är en idiot så är han en idiot, punkt. Nåväl vad som gått snett i Sverige anser jag bland annat är följande:

 • Skjutningar
 • Sprängningar
 • Dåligt rättsväsende
 • Stöldligor som härjar
 • Obefintlig tull vid gränsen
 • Sjukhusköer
 • Elproduktion
 • Livsmedelsproduktion
 • Skolan
 • Korruption
 • Bidragsfusk
 • Ingen folkräkning
 • Dubbla identiteter på ca 50% av de nyanlända
 • Listan kan göras längre och kommer fyllas på…

Mini undersökning

Jag frågade mina följare på Instagram och TikTok vad det som var viktigast. Frågan var som lyder:
Vad är viktigast i Sverige?
* Älska Sverige
* Hata SD
Svaret blev att ca 85% tyckte det var viktigast att älska Sverige men hela 15% tyckte att det var viktigare att hata SD.

Källor:

ANNONS för BookOutlet >> Gangsterparadiset << ANNONS för BookOutlet
ANNONS för BookOutlet >> En socialsekreterares bekännelse << ANNONS för BookOutlet
Röstkupp i Botkyrka
Läs Andreas Henrikssons inlägg på Facebook och bedöm själv
Tre samtal för en trettonåring – längre bort är inte en pistol
Fredrik Reinfeldt straffar SDs väljare
Varför utmärker sig Sverige
Dubbla identiteter