Inte fyra år till

Senast uppdaterad, 2022-08-21, info@gratis-pengar.se

Med risk för att få en sida som blir inaktuell om bara 21 dagar så kan jag ändå inte låta bli att skriva ett litet inlägg om detta ämne. Moderaterna har sammanställt den brottsliga utvecklingen de senaste 8 åren på en site och döpt den till intefyraartill.se. För den som vill ha ett Sverige som blir blodigare och blodigare, där vi har sprängningar i den omfattning så att det jämställs med en krigszon, där gängen breder ut sig, en regering som pratar men inte gör något, de utsatta områdena ökar från år till år så går det absolut att rösta på vänstern. Vill man istället ha ett Sverige med en ny regering som kommer att göra insatser mot kriminaliteten på riktigt och kommer att sätta hårt mot hårt så skall man rösta på något de fyra partierna som vill förändra på riktigt. Moderaterna, Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna och Liberalerna har gått ut i flera gemensamma utspel där de förklarar hur de vill förändra attityden mot de kriminella. Det är slut med saft och bulle taktiken och utspel som ”Vi har varit naiva” (Stefan Löfven), ”Vi såg det inte komma” (Stefan Löfven), ”Jag känner inte igen Sverige längre” (Magdalena Andersson).

Besök av Socialdemokraterna

Jag fick besök av ett par Socialdemokrater hemma och jag pratade politik med dom och det enda man kan säga är att alla politiker är duktiga retoriker och bra på att argumentera. Inget av det som hänt de senaste åtta åren var Socialdemokraternas fel. Allt berodde på Moderaterna och det spelade ingen roll hur jag argumenterade så var det alltid någon annans fel. Om jag vore helt okunnig om politik så vore det väldigt svårt att se bristerna i deras argumentation. Kärnkraften som regeringen la ner under denna mandatperiod var helt och hållet Moderaternas fel förklarade de. När det kom till kriminaliteten så sa de att de hade läget under kontroll med fulla fängelser och helt nya lagar och straffskalor på plats. Problemet är ju att det inte alls räcker med det som de har gjort. Skjutningarna och sprängningarna fortsätter oförminskat och ökar till och med. I invandringsfrågan sa de att de minskat invandringen till de lägsta nivåerna någonsin men det stämmer ju inte alls. Det som stämmer är att de asylsökande är färre men alla andra kategorier ökar, speciellt anhörighets invandringen och arbetskraftsinvandringen. När det gällde arbetskraftsinvandringen var det också Moderaternas fel. Inte lätt att prata politik med politiker med andra ord.

Vad måste bli bättre?

För att summera läget för Sverige så måste dessa områden bli MYCKET bättre.

  • Kriminaliteten måste minska drastiskt
  • Invandringen måste minska drastiskt
  • Elförsörjningen måste ses över och mer stabil el måste till
  • Elpriserna måste bli lägre
  • Drivmedelspriserna måste bli lägre
  • Inflationen måste fås under kontroll
  • Den höga arbetslösheten bland invandrare måste minska
  • Alla bidrag måste ses över och göras om.
  • Religiösa friskolor bör förbjudas.

Förutom dessa kritiska områden måste även skolan förbättras, sjukvården höjas, äldrevården ses över, infrastrukturen tas om hand, antal myndigheter borde bantas ner enligt den lista som MED har. Sammantaget så finns det en hel del att jobba på och en regering med Socialdemokraterna är inte rätt väg för Sverige att gå. Att efter åtta år av kaos göra reklam och säga ”Att Sverige kan bättre” känns bara löjligt och jag får ont i magen av att se Socialdemokraternas reklam. Om de regerat och lyckats bra under åtta år borde deras reklam vara ”Vi fortsätter i samma fina stil” eller något liknande. De erkänner ju själva i reklamen att allt är åt helvete men nu minsann skall det rättas till. Låt dig inte luras en gång till.

Källor:

Inte fyra år till
8 år av kaos (min site)
493 Miljarder i sjön (min site)
Allmänt om Islam (min site)
– 60 000 kr per familj (min site)