Oroväckande rapporter

Publicerad 2022-05-21
Senast uppdaterad, 2023-09-09, info@gratis-pengar.se

Rapport efter rapport kommer med oroväckande signaler om att Sverige likt Titanic seglar mot sin egen undergång om vi inte gör något. Tyvärr är många i Sverige så upptagna med att mota bort Sverigedemokraterna att de inte ser rapporterna eller problemen eftersom Sverigedemokraterna finns. Extra tydligt blir det när det är en debatt om integration på SVT där Omar Makram, muslimsk invandrare från Egypten som flytt från islam blir motsagt av en svensk politiker från Centerpartiet. Martin Ådahl (C) är helt tondöv och kör på sitt integrationssnack utan att överhuvudtaget lyssna på vad de andra säger. Lars Trädgårdh, professor i historia, anser att man gjort mångkultur till ett moraliskt trumfkort som du måste tycka om för att vara på den goda sidan. För att komma till ordning med problemen i samhället måste vi lägga ner talet om mångkultur. Mångkultur och integration går helt enkelt inte ihop om vi vill få det att fungera. Vi kan inte ha den volym och hastighet på invandringen om vi vill att samhället skall fortsätta att hålla ihop. I debattprogrammet finns både de som förespråkar fortsatt hög invandring och de som vill ha en nollvision men även de som vill ha hög invandring erkänner att det förekommer problem med integration i kölvattnet av hög invandring. Under programmet så slänger sig Martin Ådahl (C) med många floskler där han säger att det är 100 000 tals svenska muslimer som jobbar som poliser, sjuksköterskor, läkare och bygger upp det här landet. Vidare så hävdar han att Wasa bröd i Filipstad inte skulle fungera utan alla invandrare som jobbar där nu. Till saken hör att det pågår en svenskflykt från Filipstad på grund av den höga invandringen i kommunen. Ett annat gigantiskt problem är skillnaden mellan muslimer och Islam. Att kritisera Islam betyder INTE att man hatar muslimer. Religionen måste få kritiseras och det är på inga sätt rasistiskt att kritisera Islam.

Oroväckande rapporter i korthet

Klansamhället håller på att äta sig in i vårt svenska samhället. I förorten så är det mer och mer andra lagar och regler än de svenska lagarna som gäller. Klanerna flyttar hela tiden fram sina positioner och samhället backar.

Islamiska värderingar hör inte hemma i ett västerländskt samhälle. De är helt väsensskilda från svenska värderingar och har ingenting i Sverige att göra. PUNKT! Skriver ett inlägg om detta här.

Salafismen är på framfart i Sverige och med hjälp av bidrag håller de på att bygga upp ett kalifat i svenska förorter. Skriver ett inlägg om det här.

Alldeles för låga krav på svenska poliser vilket i förlängningen kan leda till en katastrof om inkompetenta poliser patrullerar våra gator. Poliser som har monopol på vålsutövande.

Polisens organisation har havererat totalt. Inkompetenta chefer och för många politiskt tillsatta chefer med bara värdegrund som merit gör att de saknar kontakt med verkligheten.

Varför ljuger Socialdemokraterna för oss hela tiden? Senast energiministern som ljuger om det mesta. Skriver mer om att Socialdemokraterna ljuger här.

Ett debattprogram om integration som alla behöver se. SVT – Sverige möts om integrationen.

Klaga inte på Sverigedemokraterna

Jag stödjer en regering ledd av Moderaterna och som tar sitt stöd av Sverigedemokraterna för att kunna regera efter valet 2022. För att komma tillrätta med problemen i samhället och börja ställa krav på medborgarna måste vi ändra inställning. Det går inte att fortsätta som nu och ha ett totalt kravlöst samhälle där bidrag betalas ut slentrianmässigt. Det klagas enormt mycket på Sverigedemokraterna men de är inte skyldiga till att Sverige ser ut som de gör idag. De har inte suttit i regering eller varit stödparti åt regeringen en enda dag. Trots det så anklagar många Sverigedemokraterna för än det ena och än det andra.

Uppdatering 202308

Efter valet 2022 så vann högersidan knappt och en ny regering styr sedan dess Sverige. De håller på och täpper till alla hål i det läckande skeppet Sverige men jag undrar om de hinner göra det snabbt nog och dessutom kommer det behövas mer än en mandatperiod för att korrigera alla fel föregående regeringar hunnit åstadkomma.

Källor:

Klansamhället håller på att äta sig in i det svenska samhället
Islamiska värderingar kontra västerländska värderingar
Salafism och salafistisk jihadism 2.0 – Påverkan mot och utmaningar för det svenska demokratiska samhället
För låga krav på blivande poliser
Polisens organisation är ett haveri utan dess like
Snälla väljare – ge oss en ny energiminister i höst
SVT – Sverige möts om integration
Omar Makram – Sista måltiden podden