S – ett parti av lögnare

Senast uppdaterad, 2022-07-31, info@gratis-pengar.se

Kan bara börja med att tacka för förtroendet. Denna sida är utan tvekan mitt mest lästa inlägg på denna site och jag uppdaterar sidan då och då med nya lögner för att hålla sidan aktuell och Socialdemokraterna gör ett bra jobb för att jag skall ha material till sidan.

I den senaste NOVUS mätningen fick Socialdemokraterna hela 31,3% och jag tycker att det är helt otroligt att ett parti som ljuger och levererar så lite politik kan vara så populära hos svenska folket. Det är framför allt tre grupper av individer som är extra lättpåverkade och inte alls bryr sig om vad Socialdemokraterna säger eller levererar. Det är invandrarna, kvinnorna och norrlänningarna. Bland invandrarna har Socialdemokraterna en helt ohotat ställning med ca 80% av rösterna. När det kommer till kvinnorna ligger siffran på ca 37% och bland norrlänningarna är siffran straxt över 40%. Utan dessa tre enorma hinkar att gräva röster ur vore Socialdemokratin inte mycket värt.

 Novus Väljarbarometer 2022 Januari

Jag har flera bekanta som är Socialdemokrater och det spelar ingen roll vad Socialdemokraterna gör, de gör alltid rätt. Först har mina vänner i flera år anklagat mig för att vara främlingsfientlig när jag sagt att något förslag som kommer från Sverigedemokraterna är bra. Trots att jag sagt att det är ett måste att Sverige gör så och att vi förr eller senare kommer att göra så. Mina vänner har skrattat, hånat, nazistanklagat mig och förolämpat mig på alla de sätt som tänkas kan. Till slut så kommer då dagen då Socialdemokraterna i resoluta presskonferenser går ut och säger att de skall genomföra dessa förslag och tar de som sina egna. Mina vänner ber då inte om ursäkt utan svarar helt resolut ”Ja, men det var ju nödvändigt. Såg du inte det?”. Det låter som ett skämt alltihopa men det är det inte och det har inte hänt bara en gång utan det händer VARJE gång. Nu senaste när Socialdemokraterna gick ut och berättade att de skall börja jaga illegala invandare, ta bort 1 000 000 samordningsnummer och täppa till alla möjligheter till bidrag till kriminella.

För att kunna styra Sverige tillsammans med Miljöpartiet har Socialdemokraterna varit väldigt hårt hållna av ett litet grönt och galet parti och tillsammans har de förstört det mesta av Sverige under sina sju år vid makten. Eller vad sägs om följande lista:

 • Rekordhög brottslighet
 • Andra generationens invandrare extremt kriminell
 • Obefintlig integration
 • Hög invandring
 • Bland EUs högsta arbetslöshet
 • Socialbidragen rusar
 • Rekordhöga elpriser
 • Rekordhöga drivmedelspriser
 • Energibrist
 • Cementbrist
 • Vårdbrist
 • Höga dödstal i Corona
 • Tal om tvångsvaccinering
 • Tal om obligatoriska vaccinpass
 • Fallande skolresultat
 • Inga tillstånd till nya gruvor
 • Regeringskris på regeringskris
 • Rekord i antal KU anmälningar
 • Nazistanklagar alla som inte tänker som de själva
 • Utlovande av familjevecka när pengarna kan användas bättre! (Muta till folket)
 • Extremt många tillkännagivanden från riksdagen som regeringen vägrar genomföra *

* Tillkännagivanden från riksdagen betyder att riksdagen genom majoritet röstat igenom ett förslag som sedan regeringen måste genomföra. Av någon för mig obegriplig anledning är det extremt många tillkännagivanden som regeringen vald att INTE genomföra. Riksdagen har beslutat om ett stort antal frågor inom justitieområdet som ändå inte har genomförts. Straffskärpningar, förenklingar för vapenlicens och många andra frågor ignoreras av regeringen helt. Justitieutskottet har bara på den senaste tiden beslutat vid 96 (!) tillfällen att gå emot regeringens vilja och riktat ett så kallat tillkännagivande. Ändå sker mycket lite eller ingenting. Regeringen sviker folkviljan.

Socialdemokraternas 81 lögner och 120 skandaler

Det finns fler men jag orkar bara inte lista dom. Jag har ett liv också och kan inte ägna all tid åt detta.

Alltså denna lista tar inte slut. Det enda som tar slut är jag. Det finns flera hundra punkter till och vem vet jag kanske lägger till några fler på denna lista. Men till er som fortfaranande röstar på Socialdemokraterna så måste frågan verkligen ställas. Varför röstar ni på så notoriska lögnare? Om de hade så bra politik kanske de inte skulle behöva ljuga!

Kan inte Socialdemokraterna bara ge upp alla lögnerna och satsa på att berätta om sin egen politik?

Sammanfattningsvis kan man konstatera att ca 210 000 personer i Sverige är medlemmar i ett politiskt parti. Om politik kommer upp som samtalsämne tycker varannan människa om att pratat om det eller har åtminstone någon åsikt att säga om ämnet. Trots detta så röstar alltså 31,1% av svenskarna på Socialdemokraterna. Ett parti som tycker att det är viktigare med makten än att göra något bra med Sverige. En stor bidragande orsak till att det ser ut som det gör är naturligtvis media. SVT, Aftonbladet och DN är värst då de oftast är helt lojala med regeringsmakten och inte ställer alltför många kritiska frågor. Mer om detta senare.

Det finns liksom heller inget slut på dessa lögner. I partiledardebatten som var den 7 februari påstod statsministern att det var dubbelt så dyra elräkningar i Frankrike och det berodde på att de har mest kärnkraft i Europa och dit vill vi inte komma. Men stämmer det verkligen att Frankrike har dubbelt så dyr el? Nej de har de inte.

Om jag har glömt några riktigt bra lögner så maila mig gärna på info@gratis-pengar.se så kompletterar jag denna artikel.