Socialdemokraterna byter åsikter

Senast uppdaterad, 2022-06-07, info@gratis-pengar.se

Socialdemokraternas hela affärsidé de senaste tjugo åren har varit att förkasta Sverigedemokraterna och hävda att de är ett nazistiskt parti. De har hela tiden sålt in den idéen till folket genom att vid varje tillfälle påpeka detta. De har gjort detta med stor framgång måste jag säga och de flesta, om inte alla, vänner och arbetskamrater som jag känner har mer eller mindre köpt Socialdemokraternas världsbild. Något som de dock helt missar är att alla Sverigedemokrater en gång röstade på ett annat parti innan de röstade på Sverigedemokraterna. En stor del av Sverigedemokraternas nuvarande röster är gamla Socialdemokrater. Sedan 2015 håller dock Socialdemokraterna på att sakta men säkert byta fot i fråga efter fråga och tar samma position som Sverigedemokraterna. Vad blir det då kvar av Socialdemokraternas nazistiska retorik gentemot dessa frågor? Här kommer det riktigt vidriga fram. ”Vi ser nu nödvändigheten”, ”Vi måste ta till dessa åtgärder” och liknande floskler kommer nu i rask takt från ledande Socialdemokrater utan någon mer förklaring eller ursäkt till varför man har nazistanklagat samma idé i 20 år och nu själv genomför den politiken. Vad som är ännu mer beklämmande är att media snällt sitter och tittar på och nickar som om ingenting hade hänt. Var är de skarpa frågorna om varför man nu genomför politik som man själv hävdat är nazistisk politik. Exempel på politik där man bytt åsikt 180 grader.

”Mitt Europa bygger inga murar” Stefan Löfven 2015.

Straxt efter att detta uttalande basunerades ut inför en jublande folkmassa i inledningen på flyktingkrisen hösten 2015 fick Socialdemokraterna backa och tvingades stänga gränsen. En gråtande Åsa Romson var den som förmedlande detta på en uppmärksammad presskonferens. Dock så måste det tilläggas här att vad Socialdemokraterna säger och gör är inte samma sak. Vi har fortfarande en hög invandring jämfört med de andra länderna i EU men av någon anledning så lyckas Socialdemokraterna sälja in det som att de har minskat invandringen.

Språkkrav

Socialdemokraterna har länge hävdat att det är rasistiskt att ha allt vad språkkrav och språktester för invandrarna men har nu själva tagit första stegen mot att göra det verkligt. Morgan Johansson har tvärvänt och hävdar att han har tänkt om. Utan någon som helst ursäkt till de som han bara några år tidigare kallade för att vara en ”magnet för främlingsfientliga väljare”

Dra in samordningsnummer

Samordningsnummer har länge varit en källa till fusk som Sverigedemokraterna velat komma åt. De används av invandrare som inte har ett personnummer för att kunna göra affärer i Sverige. Användningsområdet har dock spårat ur rejält och det fuskas flitigt med dessa nummer bland de kriminella. Skatteverket kommer genom en lagändring att kunna dra in ca 700 000 samordningsnummer 2022.

Genomföra kontroller av illegala invandrare

Sverigedemokraterna har länge krävt att de som inte har uppehållstillstånd i Sverige inte heller skall vistas i Sverige. Socialdemokraternas inställning här har varit minst sagt ljummen. De har hävdat att det är rasistiskt att jaga människor. Nu har de dock själva gått ut med att polisen skall börja jaga illegala invandrare på arbetsplatser och utvisa dom ur landet. Dessutom skall de skärpa inresekontrollen rejält.

Sätta dit kriminella genom att jaga bidragen

Sverigedemokraterna har länge velat skärpa kontrollen av bidragssystemet så att man kan få bort alla kriminella element ut vårt välfärdssystem. Av någon anledning har inte Socialdemokraterna tyckt att det varit så intressant men har nu vaknat och skall intensifiera jakten även här. Läste precis artikeln om detta ämne men lyckas inte hitta igen den. Lägger dit länk här så snart jag hittat artikeln.

Utvisa illegala invandrare

Sverigedemokraterna har länge velat utvisa de som inte har uppehållstillstånd i Sverige men tills helt nyligen har alla sådana idéer och tankar ansetts vara rasistiska. Nu går Magdalena Andersson ut i stor stil och säger att man skall göra allt för att utvisa de som inte har uppehållstillstånd. Vad som är ännu värre är att jag ser att mängden Socialdemokrater som välkomnar detta är enorm. Varför har man väntat i 7,5 år med att sätta in dessa åtgärder? Varför börjar man med det precis innan valet 2022. Och den stora frågan är om man kommer att genomföra en enda utvisning.

Dra in barnbidrag

Enligt polisen själva så är den enskilt största faktorn till kriminalitet barntäthet. I de områden där det är mest kriminalitet och störst risk att barn sugs upp av gängen är samma områden som barntätheten är högst. Inte oväntat sammanfaller denna faktor med samtliga utanförskapsområden. Enkelt förklarat så löper barn större risk att bli kriminella om de växer upp i ett område där det bor 8 personer per lägenhet än där det bor 3 personer per lägenhet. SD har länge påpekat att speciellt invandrare riskerar att hamna i livslångt utanförskap på grund av flerbarnstillägget som gör det möjligt att ha barnaföderska som yrke på grund av de höga bidragen. Nu lanserar dock Socialdemokraterna detta förslag utan att det är något rasism alls.

Fler exempel kommer

Jag kommer löpande att fylla på denna artikel allteftersom jag eller mina läsare hittar fler tydliga exempel. Maila mig på info@gratis-pengar.se så lägger jag till fler exempel.

För man inte byta åsikt?

Självklart får man byta åsikt men när man gör det som Socialdemokraterna tycker jag att det är minst sagt vidrigt. Först anklagare de andra att vara rasister, nazister, främlingsfientliga och gud vet vad i flera år. Sen helt plötsligt tar de själva upp ett politiskt förslag som om de vore deras eget och helt rumsrent utan att be om ursäkt eller någon förklaring till de politiska motståndare som de har förkastat i så många år. Helt enkelt genomruttet av Socialdemokraterna.

Ansvar och att regera

Jag skulle tycka att det vore skönt med en regering som regerar och tar ansvar för sitt agerande istället för att som nuvarande regering hela tiden be om ursäkt för att de ”Varit naiva och inte sett det komma”. Hur kan de inte se saker och ting komma när halva svenska folket står och skriker att vi håller på att gå på grund? Sen att göra som regeringen gör idag där de hela tiden måste agera i panik istället för att regera långsiktigt och styra så att vi undviker att få bottenkänning hela tiden. Helt enkelt på tiden att vi får en ny regering som kan styra långsiktigt.