Socialdemokraterna vaknar

Senast uppdaterad 2024-01-04, info@gratis-pengar.se

Socialdemokraterna har beställt inte mindre än 14 olika utredningar hur deras politik skall se ut i framtiden. De tar avstamp genom att utvärdera de senaste 30 årens politik och med det som grund utvärdera hur Sverige ser ut idag. De presskonferenser de hittills hållit går alla ut på att all politik som de har bedrivit de senaste 30 åren har varit helt fel. Det är generalfel över hela linjen och de kommer till många intressanta slutsatser. Men den viktigaste slutsatsen av dom alla är att de själva har inte gjort ett enda fel utan de fel som har begåtts har gjorts för att de har varit tvingade att föra en felaktig politik på grund av andra, främst Sverigedemokraterna. Jo, ni läste rätt! Det är Socialdemokratin i sin vidrigaste form som träder fram. De ber alltså om ursäkt för att allt har gjorts fel men de tar inget som helst eget ansvar för de fel som har uppstått utan skyller allt på andra.

Invandringen – Sverigedemokraternas fel eftersom de har så dåliga värderingar var Socialdemokratin tvungen att agera tvärtom.
Integrationen – Sverigedemokraternas fel eftersom de har så dåliga värderingar var Socialdemokratin tvungen att agera tvärtom.
Kriminaliteten – Sverigedemokraterna och samhällsklimatets fel.
Islamiseringen – Sverigedemokraternas fel att vi nu lever under terrorhot. De är ansvariga för koranbränningarna och deras retorik att de vill stänga moskéer. Att Socialdemokraterna själva ville stänga Gävlemoskén blundar man för.
Miljöpolitik – Miljöpartiets fel att man tvingades stå för en dålig miljöpolitik som ökar klyftorna och gynnar de rika.

Socialdemokraterna har fel

Socialdemokraterna har fel hela tiden och det är otroligt vidrigt att se hur de står och ljuger svenska folket rakt upp och ner år ut och år in. Dessutom är det som så att de naturligtvis vet om att de har fel. Att svenska folket är så urbota korkat att de fortsätter att rösta på detta parti år ut och år in är ett mysterium. Det finns enligt mig några orsaker till att de lyckas få så många väljare med sig trots att de beter sig som de gör.

  • Av tradition röstar man Socialdemokraterna. De som gör röstar S av tradition kommer aldrig att byta parti.
  • Man litar blint på allt som Socialdemokraterna säger och kan inte tänka sig för en enda sekund att de ljuger. Inte ens när de blir tagna på bar gärning med en lögn vill man inse att de ljuger.
  • Man är rädd för Sverigedemokraterna. Media och politiker har under 30 års tid skrämt svenskarna med att SD är hemska och många svenskar vågar inte ens tänka själva utan är uppriktigt rädda för SD.
  • Man får bidrag av Socialdemokraterna och vill att det skall fortsätta på det sättet.
  • Man får makt av Socialdemokraterna och vill att det skall fortsätta så.

Vilka röstar på Socialdemokraterna?

Vilka är det då som röstar från Socialdemokraterna? Norrland, kvinnorna, invandrarna och muslimerna är det som bär Socialdemokraterna mer än några andra. Om männen fick bestämma så är partiet stort men inte inte lika stort. Kvinnor röstar till 43,8% på S medans 33,2% av männen röstar på S om det vore val idag. (Maj 2023) I diagrammet nedan har jag dock brutit ut muslimer och invandrare som egna grupper vilket gör diagrammet lite ungefärligt. Bland invandrarna finns det ju naturligtvis också män och kvinnor.

Socialdemokraternas lösning

Socialdemokraterna har nu efter sina 14 rapporter som första parti i Sverige (så säger de faktiskt) hittat lösningen på alla problem och om vi bara röstar på dom 2026 kommer de att ordna till alla problem. De kommer dock att tvingas ta till stora omflyttningar av stora mått som vi aldrig har sett förut. Ca 500 000 människor måste tvångsförflyttas inom landet för att lösa integrationen. Socialdemokraterna säger att ”Samhället kommer behöva genomföra insatser vi tidigare inte gjort, i en skala vi tidigare inte sett.” Vidare så klagar Socialdemokraterna enorm mycket på att Sverigedemokraterna inte har någon lösning på problemen, problemen som de själva alltså skapat. SD har betydligt bättre lösningar på samtliga problem än Socialdemokraterna även om nu SD inte har skapat dom så tvingas SD städa upp efter 30 år av misskötsel.

Drivmedelspriset sänks

Den första januari 2024 sänktes drivmedelspriserna rejält tack vare att man minskade reduktionsplikten. Att minskningen blev av är verkligen en knäpp på näsan till Socialdemokraterna som öppet hånad denna sänkning under lång tid. Socialdemokraterna hävdade att det inte ens var möjligt att sänka priset.
(Denna text är egentligen utanför ämnet men finns med för att kunna inkludera länk till Annikas utspel.)

Källor

S-topp vill stänga moské
S sågar sin egen miljöpolitik
S har fel
Vilka röstar på S?
Socialdemokraternas rapport
Muslimerna röstar på Socialdemokraterna
Invandrarpartiet Socialdemokraterna
Annika hånar sänkningen av drivmedelspriserna – inte möjligt att sänka priset