Investment Circle

Senast uppdaterad, 2024-04-17, info@gratis-pengar.se

Drömmen om ett fritt liv. 

Vi har alltid haft gemensamma drömmar om att kunna resa världen runt, känna oss befriade från ett styrt liv med 9-5 jobb, kunna vara våra egna chefer och känna friheten av att kunna jobba varifrån vi vill i världen. 

Kalla oss hopplösa drömmare, men för oss kan drömmar aldrig bli för stora. De gäller bara att hitta ett eller annat sätt att förverkliga dom på. Av en ren tillfällighet (eller var de kanske från universums kraft som ville putta oss i rätt riktning?) halkade vi in på trading. 

Under pandemin likt många andra behövde vi hitta nya hobbys att stimulera oss med. Tradingen blev snabbt vår gemensamma hobby som vi fastnade för från dag ett. Jag är rätt säker på att de var för vi insåg potentialen väldigt snabbt, vi förstod att här har vi en enkelbiljett till vårt drömmål. Ett fritt liv i vår bemärkelse.

Sagt och gjort, handelskonton preppades, vi ingick i communitys, lärde oss om stöd, motstånd och gick ALL IN. Vi föll pladask, drömmen gick i kras. Vad hände? Inte som vi ville.. Ska vi ge upp? Varför går de inte? Nog för att de skulle vara svårt men nu följde vi ju ”gurus” som kunde de här? 

Okej på’t igen, ny strategi, mindre risker, nytt motto ”förlora inte.” De går lite bättre, de går väldigt mycket bättre, vi känner oss oövervinnliga, girigheten tar över och baaaam, vi slås ner igen. Återigen står vi handfallna och förstår inte vad som hänt. 

Här någonstans var vi vid ett vägskäl. Skulle vi ge upp? Eller skulle vi ge de en sista chans? Dom som känner oss visste redan svaret innan vi själva visste de, klart vi fortsätter! Vi är inte dom som ger upp i första taget. Vi bestämde oss, de här är bara ett bakslag. De är ett hack i kurvan, men vi kommer inte ge upp, det här ska bara gå.

Några år senare står vi här med en glasklar strategi. Vi är lönsamma månad efter månad. Vi har blivit hyllade av andra som varit i samma situation som vi var i. ”Snälla hjälp mig, hur ska jag gå tillväga? Hur lärde ni er? Vad är receptet?”

Efter att vi varit med i många olika communitys visste vi vad vi saknade från vår egna resa. Det finns ett hål i marknaden, alla communitys har sin nisch men nästan alla vi varit med i saknar några få pusselbitar för att man ska få hela paketet av vad som faktiskt krävs. 

Vi har sett alldeles för många nybörjare som bränt sig något ofantligt och som aldrig mer velat röra börsen. De är dags för oss att lära ut vårt framgångsrecept och dessutom få möjligheten till att följa med på den här otroligt roliga resan många av er kommer ha framför sig.

Därför är vi oerhört stolta över att vi lyckats fått med oss så duktiga investerare och traders som vi lärt känna längs vägen. Dessa personer har varit väldigt viktiga pusselbitar för att vår resa skulle nå i mål tillslut.

Att vi nu kommer ha möjligheten att erbjuda vår tjänst till andra likasinnade är otroligt kul. Vi vill skapa ett community som på riktigt kommer kunna påverka andras liv och familjer i positiv bemärkelse, vi vill att fler ska kunna nå dit vi har nått. Hoppas du vill med oss på resan.

Hälsningar 

Investment Circle

Hello.investmentcircle@gmail.com

Länk till discord som är gratis april ut för alla att testa https://discord.gg/nsnHyBKt