Gratis böcker åt alla

Det finns en uppsjö med böcker som handlar om ekonomi och börsen. De allra flesta kostar pengar eftersom de av naturliga skäl säljs i bokhandeln. Jag hittade en site geut.se som ger ut böcker gratis. Man kan enkelt ladda ner böckerna som PDF och läsa dom på mobilen eller datorn. Jag har läst tre böcker från geut.se och jag tycker att de var klart godkända med tanke på priset. Dessutom så var de råd som författaren gav till sina läsare förvånadsvärt lika de råd som jag ger till mina följare så jag kan verkligen rekommendera att ladda ner dessa böcker och läsa igenom dom. Om du hittar fler gratis böcker med bra innehåll så får du gärna tipsa mig om de böcker som du tycker jag skall dela länk till.

Bli miljonär

Boken går igenom grundläggande hur du investerar och vilka val du skall göra för att kunna bli miljonär. Författaren går igneom 6 steg som han tycker är centrala i jakten på att nå rikedom och dessutsom ställer han frågan till dig varför du vill bli miljonär-

300 spartips

Dessa 300 spartips är enkla att följa och det är allt från enkla sparknep till cashback till olika enkla extrajobb man kan ta som man inte alltid tänker på. Boken går igenom olika sätt att spara pengar på hus, hem, mat, fordon och mycket mer. Ett tips om man vill läsa denna bok snabbt är att skumma igenom de 300 rubrikerna och om man finner ett kapitel intressant så kan man läsa det kapitlet. På det sättet skummar du igenom hela boken på mindre än 15 minuter och lär dig garanterat ett gäng spartips på köptet.

31 dagars ekonomisk bootcamp

Detta är ingen bok utan en kurs där du får signa upp dig för att få ett mail per dag. Lite obekvämt kan tyckas men om kursen håller vad den lovar och är lika bra som de två andra böckerna så tycker jag absolut att det är värt besväret. Jag har själv signat upp mig på kursen och kommer uppdatera detta inlägg om en vecka eller två när jag fått några avsnitt av kursen. Men om jag bara skall gå igenom exempel på kapitel som boken själv beskriver så får du bland annat följande:

Exempel på kapitel:

✅ Räkna ut vad du är värd

✅ Vart tar dina pengar vägen?

✅ Samla lån

✅ Få ränta på dina sparpengar

✅ Testa ett köpstopp

✅ Planera för hela året

✅ Skaffa extraknäck

✅ Leta förmåner och bidrag

✅ Handla med cashback

✅ Börja investera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *