Res billigare

När semester närmar sig och alla skall boka in den bästa resan gäller det att maximer sin cashback. Ofta så reser man på semester i större sällskap och då kan man med fördel se till att boka och betala hela resan själv och sedan låta resesällskapet swisha pengar till dig. Du får på detta sätt en stor summa i cashback. Pengar som du kan behålla själv eller dela med dig till dina vänner efter eget samvete. Är ni ett stort sällskap kan resan utan problem gå på flera hundratusen kronor och då kan du utan problem få så mycket som 10 000 kr i cashback. Cashbacken på resor brukar uppgå till ca 5%. Du kan med fördel boka resan med AMEX blue (annonslänk) och får då 1,25% extra cashback. När du blir kund hos AMEX blue får du dessutom 420 kr i välkomstbonus.

Cashback

Det finns mängder av olika resor att köpa men det enklaste är att köpa presentkort från Ving eller Ticket via Cashbacker.se (4%) för att få bra cashback. Betalar man detta köp via AMEX Blue får du ytterligare 1,25% cashback. Refunder och Mybonus har också presentkort från Ving eller Ticket men erbjuder bara 3% cashback. Det finns cashback på precis allt som hör semestern till, från flygbussar, hotel, kompletta resor och hyrbilar. Bilden nedan är från Refunder men när jag summerade antal företag som erbjuder cashback på din semester så är det totalt ca 100 olika företag så se till att inte missa chansen att få ihop en billigare semester. Det gäller naturligtvis när som helst på året och oavsett var du reser.

Annonslänkar

De cashbackföretag som jag i första hand rekommenderar är de i tabellen nedan men det finns fler företag än så. Du kan även få cashback via Revolut till exempel. Cashbacker.se har för tillfället högst cashback på presentkort (4%) och 46 företag som erbjuder cashback på resor. Refunder har 3% cashback på presentkort och 82 företag som erbjuder cashback på resor.

FöretagBonusPresentkortFöretag
Cashbacker.seJA (4%)46
Refunder100 krJA (3%)82
MyBonus50 krJA (3%)65
Nowo ”gas452”50 kr22
Bonusway50 kr52
CashbackNinja50 kr8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *