Några förutsägelser för framtiden

Senast uppdaterad, 2024-04-12, info@gratis-pengar.se

Välkommen!

Alla med verklig erfarenhet vet att livet inte är en rak linje uppåt till höger, det är MASSOR av ingenting, som att se färg torka… eller slipa en bräda utan resultat… för att sedan.. se en massiv explosion uppåt.

Ett tillstånd av fullständig tristess (inga resultat) sedan ett plötslig hopp upp till en ny nivå, för att sedan återgå till maximal tristess igen. Dom flesta ger upp eftersom de inte ser omedelbara resultat och klarar inte fortsätta slipa på brädan tills nästa katapult uppåt sker.

Om någon försöker dra ner dig eller någon annan i skiten, ignorera dem bara. Det är inte ens värt att ta sig tiden att svara. Om du argumenterar med en clown, ser världen bara två clowner.🤡 Bara gå vidare. Låt dom slösa energi på sitt hat / okunskap (föga överraskande så har du också sett att det aldrig fungerar).

Om du gör rätt val. Utvidgar ditt företag och investerar i kryptografiskt säkra digitala tillgångar. Är jag övertygad om att du kommer att må mycket bra under de kommande månaderna/åren.

Det är mycket lättare att växa 100% per år när man startar från en liten bas än det är när man startar från en stor. Det finns ingen investering tillgänglig som har skapat nya miljonärer snabbare kryptovalutor (och det bästa är att den stora manin inte ens har börjat ännu). Detta är möjligheter som varje investerare drömmer om …

Detta innebär att alla kommer att vara involverade i någon form av kryptoprodukt inklusive din pensionerade mamma och deras vänner. Saker kommer att handlas till häpnadsväckande löjliga värderingar. Och. Wall Streets marknadsföringsmaskin har precis bara börjat varva upp motorn.

Att satsa mot krypto just nu är att satsa mot den enda chansen till ekonomisk frihet för många människor.

Dom flesta kommer ignorera det och sen hävda: ”-du hade bara tur”.

Jag driver ett nyhetsbrev så alla mina åsikter/tankar går först ut till betalda prenumeranter. Om saker och ting förändras kommer dom vara dom första som får veta.

Over and out

/Miljonmakaren

Friskrivningsklausul: Inget av detta skall anses vara juridisk eller finansiell rådgivning av något slag. Detta är åsikter skrivna av en anonym ex tech junkie som gått vidare till andra mål i livet.

Sociala Medier:Nyhetsbrev https://miljonmakaren.substack.com, X/Twitter, https://twitter.com/miljonmakaren Instagram, https://www.instagram.com/miljonmakaren/