1 år med cashback

Senast uppdaterad, 2023-03-02, info@gratis-pengar.se

INGA LÄNKAR PÅ DENNA SIDA

Jag nämner en mängd företag på denna sida men har inte länkat till dom. Alla länkar finns på denna sida och du får i regel en välkomstbonus om du blir kund hos ett företag som jag nämner. De flesta företag ger en bonus på 100 kr när du blir kund och vissa ger ännu mer.

Prolog

Det har nu gått ett år sedan jag började med cashback på allvar. Innan detta år hade jag mest pantat flaskor, fått lite kuponger från ICA och en del cashback via mitt Circle K kort. Jag var nöjd med det och hade bara lite smått kikat på Refunder men tyckte att det verkade alldeles för krångligt. Usch och fy konstaterade jag bara och ryckte på axlarna åt Refunder. En cashback som jag dessutom aktivt måste göra något för att få verkade alldeles för krånglig. Men när jag drog igång mitt Instagramkonto med avsikt att kunna dela ut vänskapsbonusar och skriva roliga, nyttiga, innehållsrika och berörande inlägg på Instagram tyckte jag att det var en utmärkt idé att dela med mig av hur man får mycket cashback och på den vägen är det. Nu ett år senare har jag fått mer än 95 000 kr på ett år och är otroligt nöjd med det.

Cashback?

Det finns de som påpekar att det inte bara är cashback från Refunder i min cashback och det stämmer helt klart. Jag redovisar dock krona för krona hela tiden så att alla kan se exakt varifrån min cashback kommer. Jag tycker att jag är tillräckligt transparant för att kunna redovisa min cashback på detta sätt.

Mitt första år

Man kan inte annat än summera det som en succé. Över 95 000 kr under ett år. Nedan ser du vad som har gett mig mest pengar. Under detta år har jag handlat för ca 500 000 kr men det beror till stor del på att jag byggde en bod under sommaren.

Affiliate pengar 30 620 kr

Den absolut största posten kommer från mina värvningsbonusar och samarbeten på Instagram. Det är framför allt @ilonsisverige, @alwy_se och @tradingroboten jag samarbetat med. Totalt har jag värvat över 250 personer till olika företag och ni har klickat på mina länkar ca 3000 gånger. Alla som klickar på länkarna blir dock inte kunder. De företag som jag har välkomstbonusar till är Rocker, Refunder, Nowo, Savr, P.F.C., Trading212, MyBonus, BetterWealth, Kameo, KiwiTrader, Avanza, SaveLend, Sigmastocks, Wolt, Revolut, Alwy, Coinbase, Hedvig, YouGov, Attapoll, Sveapanelen, Kondomkungen, Norstatpanel och Stepler.

Cashback 29 689 kr

Min cashback kommer till största delen från Refunder. Rocker och MyBonus har dock bidragit med flera tusen var medans Circle K och Cashback Ninja stått för en ytterst liten del.

Uthyrning av sommarstuga 11 200 kr

Denna post kan ju diskuteras om den skall vara med här eller inte men jag har lagt till allt som jag betalt för och får tillbaks pengar för. I det läget är verkligen sommarstugan med eftersom den kostar löpande 1 600 kr att ha.

Auktioner på nätet 6 165 kr

Jag säljer regelbundet av allt som vi inte använder på Tradera och speciellt gammal elektronik ger bra pengar. Men äve kläder kan man få bra betalt för. Jag säljer både på Tradera och Blocket även om jag föredrar Tradera.

Gåvor 4 527 kr

Teckna en prenumeration och få en kamera på köpet. Det är denna typ av gåvor vi pratar om här. Jag brukar ta de erbjudanden som ges om det är bra premier man får.

Mat 4 294 kr

ICA, Hemköp och Coop är jag medlem hos och handlar flitigt. ICA står för den största delen medans Hemköp och Coop ca 20% var.

Spelvinst 2 116 kr

Tur i spel helt enkelt. Detta är dock en rätt så dålig post för att man kan absolut inte bli rik på denna men jag fick ett par gratis spel som gav pengar vilket var riktigt tur.

Enkäter 2 092 kr

För den som har ont om pengar och har det jobbigt att få vardagen att gå ihop rekommenderar jag enkäter, cashback och kundkort i mataffärer. Det är den enklaste och billigaste lösningen att få ihop ca 300 – 500 kr per månad utan problem oavsett hur mycket du handlar. De enkäter som är bäst just nu är Sveapenelen, YouGov, AttaPoll, Norstat och Nowo. Just Nowo har dessutom att du får chans att vinna pengar varje dag du går över 7000 steg.

Övriga 4 322 kr

Resterande cashback tänker jag inte specificera mer än så. Det är dock en rätt skön summa om man lägger ihop alla småsummorna. Totalt över 4 000 kr på övrigt.

Kostnader?

Det finns väl inga kostnader tror du men det gör det tyärr. Mina kostnader för att driva denna site och mitt Instragramkonto under ett år uppgår till ca 14 000 kr. Det som främst har kostat är att vara med i olika tävlingar på Instagram men även Canva och denna site kostar pengar.