Min cashback mars

Senast uppdaterad, 2022-04-01, info@gratis-pengar.se

Min cashback i mars var helt otrolig och uppgick till inte mindre än 14 188 kr. Hur i all världen kan man få så mycket pengar på cashback under en och samma månad är de nog många som undrar. Ska jag vara helt ärlig så ligger det till som så att 10 400 kr är de pengar som jag har fått utbetalt under mars månad men det förekommer en viss fördröjning på samtliga bonusar nedan vilket gör att utbetalningarna kan härröra från köp tidigare i år. Av den anledningen kommer jag att börja redovisa min cashback varje månad så att både ni och jag kan följa hur mycket pengar man kan få genom cashback. Jag kommer att kalla detta återkommande inlägg för ”Min cashback” även om inte samtliga poster i summeringen är cashback. Nedan så förtydligar jag vad som ingår i månadens cashback. Jag har tidigare nämnt denna del av min ekonomi för min lekstuga.

Hur gör man för att maximera sin cashback?

Hur gör man då för att kunna få så enormt mycket i cashback? Grundstommen i bra cashback är Refunder med RefunderPay för att garantera att du fångar upp så mycket cashback som det bara går. Dessutom bör du vara medlem i de mataffärer som finns där du bor. Är du kund hos Refunder bör du skaffa RefunderPay kortet som ger 1% cashback på allt och det är ju verkligen allt eftersom det är ett kreditkort som du kan använda överallt. När man handlar med ett kreditkort får man upp till 8 veckors respit med att betala vilket kan vara bra om man behöver. Det kan ge en extra buffert på ca 15 000 kr i månaden men det gäller att alltid betala denna räkning annars blir det dyrt och man riskerar att hamna i lyxfällan. De olika kundklubbarna som mataffärerna har ger också någon % i cashback som måste utnyttjas. Rocker kortet ger 0,5% i cashback på allt när du börjar med Rocker kortet men om du lyckas värva nya Rocker kunder får du 0,5% extra per värvning upp till maximalt 10% cashback. De kunder som du har värvat ligger kvar för alltid så om du under ett år lyckats värva 3 vänner får du 2% cashback (1,5% + 0,5% som du börjar med) så länge du är kund hos Rocker. Dock kan du aldrig få mer än 500 kr i cashback per månad så när du uppnått 500 kr i cashback på Rocker kortet under en månad får du byta till att betala med RefunderPay kortet resten av månaden. När du tankar bilen bör du använda ett dedikerat kort som ger mest rabatt på just den bensinmacken. Jag använder mig av Circle K kortet när jag tankar vilket ger mig billigare bensin och 1% cashback på Circle K. Refunder Pay kortet ger alltid 15 öre rabatt på Preem vilket kan vara bra att veta. Lyckas du med konststycket att värva en vän som börjar använda Rockerkortet och Refunder får du dessutom 450 kr i kickback som tack för att du värvat en ny kund till Rocker och Refunder. (250 kr från Rocker och 200 kr från Refunder.)

Vilken cashbacker är du?

Cachback per månad i kr

Slöa cashbackern: Handlar med RefunderPay kort, jagar tag i en matkupong, pantar, gör en enkät och går med Stepler, gör 10% av sina inköp via nätet och får cachback på dessa.
Lilla cashbackern: Handlar med RefunderPay kort, hittar två matkuponger, pantar, gör fem enkäter och går med Stepler, säljer en pryl på Tradera, minar krypto, gör 20% av sina inköp via nätet och får cachback på dessa.
Normal: Handlar med Rockerkort och RefunderPay kort, använder tre matkuponger, pantar, gör tio enkäter, går med Stepler, säljer två prylar på Tradera, värvar en vän till Rocker eller annan tjänst, minar krypto, gör 30% av sina inköp via nätet och får cachback på dessa, pantar återvinning med Bower.
Coola cashbackern: Handlar med Rockerkort och RefunderPay kort, lyckas hitta fyra matkuponger per månad, pantar, gör femton enkäter, går med Stepler, säljer sex prylar på Tradera, värvar tre vänner till olika tjänster, minar krypto, gör 60% av sina inköp via nätet och får cachback på dessa, pantar återvinning med Bower.
Bästa cashbackern: Handlar med Rockerkort och RefunderPay kort, lyckas hitta fem matkuponger per månad, pantar, gör tjugo enkäter, går med Stepler, säljer tio prylar på Tradera, värvar fem vänner till olika tjänster, minar krypto, gör 85% av sina inköp via nätet och får cachback på dessa, pantar återvinning med Bower.

Om man bara skaffar Refunder och RefunderPay vilket jag starkt rekommenderar och handlar på som vanligt men gör allt via Refunder så får man tillbaks ungefär så mycket som det står i kolumnen Lilla cashbackern. Refunder har en egen uträkning hur mycket man få i cashback som du kan se på deras hemsida. Där kan du även ändra de olika beloppen för att stämma med ditt hushåll.


Vad jag rekommenderar

Min rekommendation är skaffa Rocker kortet och försöka värvad minst fyra vänner för att få 2,5% cashback. Tycker man att det känns jobbigt att fråga runt bland bekanta för att försöka värva dom behöver man inte skaffa Rocker kortet utan då räcker det med att bli kund hos Refunder och köra på RefunderPay kortet som ger 1%. Bli även kund hos MyBonus då de har lite olika kampanjer. Första året är RefunderPay kortet gratis så helt klart skall man ta detta kort i minst ett år. Nackdelen med RefunderPay kortet är att kortet år två kostar 495 kr per år och här måste man sätta sig ner och räkna om det lönar sig med detta kort eller om man skall köra på Rocker kortet som är gratis och ger 0,5% cashback på allt även om man inte lyckats värva någon vän. Om man handlar saker för mer än ca 8500 kr per månad så lönar det sig att ha ett RefunderPay kort även om det kortet kostar. Handlar man för ca 20 000 kr i månaden så får man tillbaks 200 kr per månad i cashback BARA på RefunderPay kortet. Glöm inte att ställa in alla prenumerationer så att de betalas med det kort som ger mest cashback. RefunderPay kortet ger dessutom 15 öre i rabatt per liter drivmedel hos Preem vilket gör att man tankar lite billigare. Kan tyvärr nämna att den cashback jag fått denna månad inte är möjlig att upprepa då flera av erbjudandena jag nappade på endast gäller nya kunder och nu är jag kund hos de flesta av de företag som gav den möjligheten.

När det gäller enkäter och Bower beror det helt och hållet på hur mycket man orkar hålla på och trixa. Om man behöver pengar eller tycker att det är kul skall man definitivt köra på. Att panta flaskor ser jag som en självklarhet som alla måste göra för miljöns skull och det blir ju några kronor per månad så det är inget konstigt med det.

Är man mycket ute och går kan man skaffa Stepler appen som ger 1 poäng på varje 1000 steg man tar. Genom att se reklamklipp kan man få extra poäng. I snitt brukar jag få 15 poäng per dag. Poängen kan sedan lösas in mot varor eller rabattkuponger hos Stepler. De vanligaste erbjudanden som finns är ett par månader gratis på någon tjänst som till exempel Storytel eller 150 kr rabatt när du handlar för 500 kr i ett antal olika butiker.

Hur kunde jag få så mycket i cashback?

Första månaden med RefunderPay får man dubbel cashback på allt man köper med kortet och det är en bra start. Jag kikade igenom Refunder och MyBonus för att kontrollera var man får mest bonus och vad man kunde göra för att få maximalt med cashback. Det resulterade i att jag bytte ett par avtal, började prenumerera på ett par tjänster där jag fick mer pengar i cashback än vad tjänsten kostade, testade på ett par spelbolag för att de gav cashback. Till min stora lycka råkade jag vinna 650 kr på min spelade hundralapp. Efter att jag gått igenom alla tjänster och prenumerationer så gav vi oss iväg på en digital shoppingtur. De saker som vi shoppade var sådant som vi ändå skulle ha köpt men nu köpte vi allt via Refunder och Mybonus. Vi köpte bland annat en ny dator på Elgiganten, böcker från Bokus, handväska via Zalando, köksmixer från Cervera, LEGO från CDON för att nämna några saker.

Rocker kortet ger bra cashback men max 500 kr. Rocker kör även kampanjer till och från där man får pengar för att sätta in pengar vilket jag gjort. Det resulterade i 200 kr extra. De pengar som jag inte använder som förut låg på ett bankkonto utan ränta har jag lagt hos Rocker och får där 1,2% ränta vilket inte är mycket men mer än ingenting. För min del så innebär det att tickar in ett par kronor per dag. De pengarna som jag lagt på Rocker bank är de pengar som vi kommer att behöva för att renovera framöver.

ICA, Coop, Hemköp och Åhléns har alla kundprogram som jag är med i och de brukar resultera i en eller ett par hundralappar varje månad i cashback eller rabattkuponger som ger 10% eller liknande.

Auktionssiten Tradera är perfekt för att sälja saker som man har liggandes hemma. Man får bra betalt för det mesta, man slipper kundkontakt och det är smidigt och enkelt att skicka iväg varorna via postombud. Denna månad sålde jag en gammal iPhone, en dator och lite sportprylar.

Scanna dina förpackningar som du slänger i återvinningsstationen med Bower och du får ca 50 öre per förpackning i form av poäng. Du kan dock inte ta ut mer än 20 kr per månad i pengar. Poängen kan också lösas in mot olika rabattkuponger.

Nowo, Norstat, YouGov och Attapoll ger pengar för att svara på enkäter. Du får mellan 1 kr till 15 kr för en besvarad enkät. Hos Nowo får du också cashback men de har lägre cashback än Refunder och MyBonus.

Denna månad hade jag dessutom lite tur i spel och vann dels på ett Instagram lotteri och 650 kr på en spelsite som jag provade på bara för att få cashback.

Jag är mycket ute och går och då får jag automatiskt en massa poäng från Stepler som sedan omvandlas till rabatter eller prylar. Just nu håller jag på att gå ihop till en Spelkonsol som jag kommer att få om ca 3 år om jag orkar fortsätta att använda appen. Det går att lösa in poängen mot annat också om man vill men jag har siktat in mig på spelkonsolen.