Robotrace 2022-01-26

Senast uppdaterad, 2022-01-26, info@gratis-pengar.se

Efter att ha varit riktigt långt ner i källaren och vänt så ser för tillfället betydligt bättre ut. Två blåa dagar i rad var det länge sedan vi har upplevt känns det som. FED lämnar räntan oförändrad men signalerar att det kommer en höjning snart. Dock så verkar marknaden redan ha räknat in den höjningen så förhoppningsvis är det värsta över för denna gång. Inflation, räntor och krigshot har varit den våta filt som hängt över börsen ett tag men det värkar vara över nu. Det är i varje fall mina förhoppningar. Dagen slutade med en bred uppgång på ca 2% men den återspeglas tyvärr inte i dagens sammanställning som ser extra dyster ut. Fondrobotarna tuggar på förhållandevis jämt och återfinns samtliga i toppen förutom Sigmastocks som visat sig hålla till i en helt egen liga. SaveLend är återigen i toppen och visar även denna vecka av värdet med en diverserad portfölj. Jag har för övrigt börjat snegla på Kameo och kommer förmodligen att lägga in även Kameo i racet så fort det dyker upp en lämplig investering där. Skall tilläggas dock att Sigmastocks nämner att man helst inte skall starta en portfölj med mindre än 10 000 kr för att de skall få en bra diversering av aktier från början. Sigmastocks går från bottennapp till bottennapp och för tillfället ser jag ingen ljusning alls för denna robot som just nu ligger på -20,94%. Det är nästan dubbelt upp i negativt resultat mot den näst sämsta aktören Savr.

Året utvecklar sig mer och mer till en katastrof och för tillfället ligger alla mina portföljer -120 000 kr. Inte direkt den drömstart på det nya året som man väntat sig.

Testa en av robotarna och få bonus – just nu totalt 2050 kr i bonus. Blir du kund hos till exempel SaveLend får du 200 kr om du sätter in 5000 kr.