Robotrace 2022-04-06

Senast uppdaterad, 2022-04-06, info@gratis-pengar.se

Det är nästan så att man skall får börja nypa sig i armen nu. Tredje veckan i rad med bra siffror. Det blir mer och mer som upplagt för ett röd vecka framöver. Uppgången känns riktigt bra och det är två robotar som ligger precis runt nollstrecket. Lysa och Fundler har återhämtat sig väldigt bra och tar tillsammans med Savelend de tre första platserna. Opti, BetterWealth, Avanza Auto och Nordnet ligger väldigt tätt ihop i mitten och har ett litet försprång mot nästa grupp. Nowo fond har under veckan bytt förvaltare och namn på fonden till Nowo Global Fund. Enligt den nya förvaltaren är fonden en aktivt förvaltad blandfond och är lämplig för långsiktigt sparande. Nowos fond förvaltas numera av QQM Fund Management AB, en prisbelönt svensk fondförvaltare. Savr tog ett rejält kliv denna vecka samtidigt som Avanza backade vilket betyder att vi har Avanza på näst sista plats. Veckans vinnare blev för en gångs skull Sigmastocks som verkar prenumerera på sistaplatsen.

OMXPI ligger för tillfället på -14,47% och mina robotar på -7,39% vilket är betydligt bättre så jag kan inte vara annat än nöjd trots att hela portföljen ligger back 1080 kr.

Annons för Mobilmarket

BetterWealth innehåll

Förra veckan så presenterade jag Sigmastocks innehåll och vi fick då en förståelse till varför den portföljen gått så dåligt. Ett par aktier mot Ryssland bidrog starkt till det urusla resultatet. Denna vecka presenterar jag BetterWealth portfölj så att ni kan se hur deras fondrobot jobbar. Jag har valt den mest aggressiva inställning jag kan hos dom för att få så mycket aktiefonder som möjligt men det går ändå inte att få mer än ca 92% aktiefonder. Resterande består av ca 5% räntefonder och ca 3% alternativa investeringar som kan bestå av både det ena och det andra. I mitt fall fick jag en fond som investerar i fastighetsbolag och ger en indirekt exponering mot fastighetsmarknaden. Den totala avgiften för min portfölj hos BetterWealth är 0.37%.

Fördelningen i min robot hos BetterWealth
Länk till mitt linktree där det finns länk för att bli kund hos BetterWealth