Robotrace 2022-04-13

Senast uppdaterad, 2022-04-14, info@gratis-pengar.se

Klart att man inte skall få bara glad för evigt. Efter tre trevliga veckor kom då en röd vecka igen. De veckor som vi har vant oss vid mest under det här robotracet. Något som dock är betydligt värre än allt annat just nu tycker jag är ryktena om ryska trupper som smyger längs Finlands gräns. Det är illa som det är när ryssarna härjar runt i Ukraina och förstör allt de kan, vi får hoppas att kriget tar slut så snart som möjligt och inte eskalerar till något annat land. Tack vare min kampanj att skänka 50% av den här sitens intäkter så har jag bidragit med totalt 1432 kronor eftersom Akelius dubblar allt.

Inga större förändringar i robotracet och fondrobotarna Lysa, Fundler, BetterWealth och Opti ligger som vanligt och parkerar på plats 2-5. Savelend leder trots att de fick en ovälkommen kreditförlust vid månadsskiftet. Den här veckan var det väldigt jämna värden och alla backade ungefär lika mycket. Som vanligt så skall alltid Sigmastocks utmärka sig och de föll tillbaks mest.

OMXPI ligger för tillfället på -15,25% och mina robotar på -9,61% vilket är betydligt bättre så jag kan inte vara annat än nöjd trots att hela portföljen ligger back 1983 kr.
Det smög in sig ett fel i bilden nedan som jag skall korrigera. Avanza är minus -10,11% inte +10,11%.