Robotrace 2022-07-29

Senast uppdaterad, 2022-07-29, info@gratis-pengar.se

Det blev en lite senare uppdatering av robotracet än vad jag hade tänkt mig. Semestern i Estland är slut och vi är tillbaks i Sverige igen. För min del är det skönt att vara hemma igen men frun skulle gärna stanna längre eftersom hon är från Estland och vi har tillbringat all tid med hennes familj så jag förstår att hon inte har fått nog. Speciellt som det var tre år sedan hon såg sin pappa senast på grund av Covid.

Nåväl nu till robotracet som verkligen blev ett race denna vecka och alla deltagare ökade. Sigmastock ökade med hela 6,42% och om det fortsätter likadant ett par veckor till så kanske de till och med lämnar den förhatliga sistaplatsen till Savr. De två stabila fondrobotarna Opti och BetterWealth börjar få lite grus i maskineriet och Nordnet och Avanza har smitit förbi och lagt till på platserna tre och fyra. Lysa och Fundler tycker jag levererar bra med tanke på omständigheterna. Nowo är jag inte alls nöjd med när det gäller deras sammanställningen i Nowoappen. Nowoappen signalerar att jag ligger 134 kr plus men jag har investerat 6000 kr och inte 5500 som den säger. Hyfsat osynkad app med andra ord och inget att lita på när det gäller sammanställningen.

Nåväl nu till robotracet som verkligen blev ett race denna vecka och alla deltagare ökade. Sigmastocks ökade med hela 6,42% och om det fortsätter likadant ett par veckor till så kanske de till och med lämnar den förhatliga sistaplatsen till Savr. De två stabila fondrobotarna Opti och BetterWealth börjar få lite grus i maskineriet och Nordnet och Avanza har smitit förbi och lagt till på platserna tre och fyra. Lysa och Fundler tycker jag levererar bra med tanke på omständigheterna. Nowo är jag inte alls nöjd med när det gäller deras sammanställningen i Nowoappen. Nowoappen signalerar att jag ligger 134 kr plus men jag har investerat 6000 kr och inte 5500 som den säger. Hyfsat osynkad app med andra ord och inget att lita på när det gäller sammanställningen.

OMXPI ligger i år på -20,67% och mina robotar på -13,29% så jag leder mot index. Dock skall man tänka på att jag månadssparar vilket gör att jag hela tiden tillför nya pengar som inte fallit i värde och köper in mig på lägre och lägre kurser. Det innebär att jag får fler fondandelar vid varje köp och den dagen det förhoppningsvis vänder är robotarna redo att åka.