MyBonus

Senast uppdaterad, 2023-06-26, info@gratis-pengar.se

Annons för MyBonus – 50 kr i bonus när du blir kund hos MyBonus.

MyBonus en site som ger bonus på allt du köper. Du får pengar tillbaks från över 900 olika butiker. Du kan handla allt från mat till resor. Man kan söka efter de olika butikerna som ger bonusar och få dom sorterade på popularitet, högsta återbäring, senast tillagda och bokstavsordning. Just högsta återbäring kan vara intressant att söka på om man vill se vad som ger mest bonus. En normal bonus är ca 4% på köpt belopp efter att momsen är dragen. Man får även cashback på en mängd tjänster som mobilabonnemang, el avtal och andra avtal vilket man kanske inte förväntar sig av en tjänst som denna.

Du kan även bjuda in dina vänner till MyBonus och de får då 50 kr i bonus och du får 10% på alla cashback som de får under ett år.

Allt om cashback

Jag skriver har skrivit ihop allt om cashback i en egen avdelning på min site. Du får lära dig hur du kommer igång med cashback, hur du bygger dig en egen cashbackfabrik så att du får minst 5% cashback på allt du handlar. Du får även tydliga instruktioner om hur du blir miljonär med hjälp av cashback även om det tar ca 20 år så går det att bli miljonär på cashback.

  • Väldigt tydlig och överskådlig tjänst.
  • Bonus på allt från mat till resor. Det finns butiker inom alla kategorier
  • Bjud in vänner och få bonus.
  • När du köper presentkort från Zupergift får du cashback direkt som du kan ta ut.
  • Du får bra bonus på Canva via MyBonus.
  • Hittar inget negativt.

Jag har precis blivit kund hos MyBonus och kan konstatera att det fungerar utmärkt. Man får bonusen utbetalad när man har mer än 100 kr i bonus. Snabbt och enkelt. Min första månad på MyBonus lyckades jag få ihop inte mindre än ca 1500 kr.