Refunder

Senast uppdaterad, 2024-04-03 info@gratis-pengar.se

50 kr i bonus när du blir kund hos Refunder (annonslänk). Handla för 100 kr inom 45 dagar.

Intervju med Victor Dahlborg, Refunder

Jag gjorde en mycket uppskattad intervju med Victor Dahlborg, CMO för Refunder, 2023-04-23. Intervjun finns i sin helhet på Instagram.

Refunder är en site som ger cashback på allt du köper. Du får pengar tillbaks från över 1000 olika butiker. Du kan handla allt från mat till resor. På bilden nedan ser du inom vilka kategorier du får cachback och det är verkligen allt. En normal bonus är ca 4% på köpt belopp efter att momsen är dragen. Du kan även bjuda in dina vänner till Refunder och du får då 50 kr för varje vän som handlar över 100 kr inom 45 dagar.

Allt om cashback

Jag skriver har skrivit ihop allt om cashback i en egen avdelning på min site. Du får lära dig hur du kommer igång med cashback, hur du bygger dig en egen cashbackfabrik så att du får minst 3% cashback på allt du handlar. Du får även tydliga instruktioner om hur du blir miljonär med hjälp av cashback även om det tar ca 20 år så går det att bli miljonär på cashback.

  • Väldigt tydlig och överskådlig tjänst.
  • Bonus på allt från mat till resor. Det finns butiker inom alla kategorier
  • Bjud in vänner och få bonus.
  • Man måste handla via siten för att få cashback (vilket gäller all cashback)
  • De har precis annonserat att RefunderPay skall bort vilket är tråkigt. Det var ett kreditkort knutet till Refunder som gjorde att man fick extra mycket cashback när man handlade med det kortet.

Jag har nu varit kund hos Refunder sedan januari 2022 och har redan (2024-04-03) lyckas få ca 71 000 kr i bonus. Det vi har gjort är att vi har lagt om alla våra inköp så att allt vi handlar gör vi via Refunders site och plockar cashback på allt vi handlar. Förutom Refunder så finns det mycket annat bra som ni kan göra för att få ihop lite extra pengar. Jag går igenom hur man får maximalt med cashback här.