Meny Stäng

Refunder

Senast uppdaterad, 2023-04-23 info@gratis-pengar.se

>> Annons för Refunder <<
200 kr i bonus när du blir kund hos Refunder. Handla för 100 kr inom 45 dagar och skaffa ett RefunderPay kort så får du 200 kr.

Intervju med Victor Dahlborg, Refunder

Jag gjorde en mycket uppskattad intervju med Victor Dahlborg, CMO för Refunder, 2023-04-23. Intervjun finns i sin helhet på Instagram.

Refunder är en site som ger cashback på allt du köper. Du får pengar tillbaks från över 1000 olika butiker. Du kan handla allt från mat till resor. På bilden nedan ser du inom vilka kategorier du får cachback och det är verkligen allt. Vill man ha tillbaks ännu mer pengar kan man skaffa Refunders egna kort Refunder pay och får då dubbelt så mycket tillbaks den första månaden och sedan 1% extra på allt man handlar på refunder.se. Kortet kostar dock 395 kr per år men är gratis det första året. Enligt Refunder får man enkelt ca 700 kr i cashback och ca 1400 kr i cashback med Refunder pay. Man kan även beställa fler kort och samla cashback tillsammans hela familjen. Om man har köpt något med kortet så ingår otursförsäkring i 60 dagar. Reseförsäkring ingår även det. Vill man delbetala köp över 2000 kr kan man göra det räntefritt men det tillkommer en uppläggningsavgift på 245 kr. En normal bonus är ca 4% på köpt belopp efter att momsen är dragen.

Du kan även bjuda in dina vänner till Refunder och du får då 200 kr för varje vän som handlar över 100 kr inom 45 dagar och skaffar RefunderPay kort.

Allt om cashback

Jag skriver har skrivit ihop allt om cashback i en egen avdelning på min site. Du får lära dig hur du kommer igång med cashback, hur du bygger dig en egen cashbackfabrik så att du får minst 5% cashback på allt du handlar. Detta inkluderar även mat från bland annat ICA, Coop, Hemköp, Willys, City Gross. Du får även tydliga instruktioner om hur du blir miljonär med hjälp av cashback även om det tar ca 20 år så går det att bli miljonär på cashback.

 • Väldigt tydlig och överskådlig tjänst.
 • Bonus på allt från mat till resor. Det finns butiker inom alla kategorier
 • Bjud in vänner och få bonus.
 • Beställ Refunder pay kort och få dubbel bonus första månaden och sedan 1% extra.
 • 1% cashback på kortet var du än handlar.
 • Extra mycket ger cashbacken om du handlar med kortet på Refunder.se
 • Som alla kreditkort får man betala månaden efter man handlat och får på så sätt kredit en månad.
 • Man måste handla via siten för att få bra bonus. (man får dock ALLTID minst 1% bonus)
 • Kortet är dyrt, 395 kr/år. (gratis första året)
 • Betalar man inte på en gång blir det oftast flera hundra kronor extra i avgifter.
 • 45 kr i faktura avgift som man måste gå in på sin bank och ställa in för att slippa.

Jag har nu varit kund hos Refunder sedan januari 2022 och har redan (2022-04-23) lyckas få ca 25 000 kr i bonus. Det vi har gjort är att vi har lagt om alla våra inköp så att allt vi handlar gör vi via Refunders site och plockar cashback på allt vi handlar. Med två stora grabbar som äter mat blir det mycket cashback bara på maten. Vi renoverar flitigt och alla mina inköp till renoveringen görs med hjälp av Refunder Pay och Refunder i den mån det går. Förutom Refunder så finns det mycket annat bra som ni kan göra för att få ihop lite extra pengar. Jag går igenom hur man får maximalt med cashback här.

Dela gärna