Tayl

Senast uppdaterad, 2024-01-03 info@gratis-pengar.se

Tayl är en cashback site som är minst sagt annorlunda. Du får cashback från ca 600 olika butiker vilket inte är illa och deras cashback är oftast betydligt högre än konkurrenterna så då borde de vara Sveriges bästa och största cashbacksite kan man tycka. Men så enkelt är de inte eftersom de har en speciell tvist med sin cashback. För att du skall få ersättning så måste du posta ett inlägg med det du har köpt i deras Tayl app och skriva något om varan som du precis köpt. När du gjort det så får du ersättning. Det kanske inte alltid är så att man vill skylta med vad man har köpt av en eller annan anledning och dessutom så är det ett extra steg för att man skall få cashback. Jag är Sveriges cashback hunter nummer ett och det är knappt att jag tycker att detta steg är speciellt roligt.

Kundservice

Kundservicen hos Tayl fungerar men det är knappt. Jag noterar att de har 3,6 i betyg på nätet när man laddar ner Taylappen. Som jämförelse har Refunder, MyBonus och Bonusway 4,7 i betyg. Då pratar vi ändå om en app som ger dig pengar så alla borde vara nöjda och glada. Vad är det som kunderna klagar på? Klicken till butiken fungerar inte alltid och då får man ingen cashback, långsamma utbetalningar, inga utbetalningar. Betalningarna kommer tillslut det betvivlar jag inte men uppenbarligen så upplever inte alla kunder det så.

Appen

Tayl finns bara som app och den är enkel och ren även om det är lite rörigt eftersom det enda den består av är i princip andra användares bilder på varor som de har köpt. När du är inne i appen skall du också samla poäng genom att bara bara i appen eller köpa saker. Dessa poäng kan du sedan byta mot varor eller rabatter.

  • Väldigt tydlig och överskådlig tjänst.
  • Bonus på allt från mat till resor. Det finns butiker inom alla kategorier
  • Högre cashback än alla andra siter
  • Dålig och långsam kundservice
  • Otydligt om man får cashback eller ej
  • Bara en app
  • Tar lång tid från ett köp tills cashbacken trillar in på kontot
  • Lång utbetalningstid

Jag har precis blivit kund hos Tayl och håller på och testar om det är något att ha. Denna recension kommer att uppdateras lite längre fram när jag gått igenom applikationen ännu bättre.