Levler

Senast uppdaterad, 2023-06-28, info@gratis-pengar.se

Kom igång med Levler. Courtagefritt till mars 2025. (annonslänk)
Blir du kund hos Levler och sätter in 200 kr hos Levler så ger jag dig 50 kr i presentkort på McDonalds. Skicka DM till @mot_andra_miljonen för detaljer.

Levler är en fond och aktiemäklare med låga avgifter, 25% lägre än jämförbara priser hos andra fondmäklare enligt dom själva. Totalt har de ca 2000 fonder som man kan välja bland. Levler passar alla sparare och nu har de precis börjat med aktiehandel också. Gränssnittet är enkelt och övertydligt både i mobilen och på webben. För att öppna ett konto hos Levler måste man vara över 18 år. Något som sticker ut hos Levler mot de andra fondmäklarna är att det är enkelt att handla. Man väljer en fond precis som man köper kläder. Allt du klickar på hamnar i din kundkorg och när du är klar går du till kassan och betalar. Grunden för varje köp är 100 kr enligt vad jag sett men det går enkelt att justera innan man betalar om man vill ha fler fondandelar. När du öppnar ett konto hos Levler kan du bara välja att öppna ett ISK konto vilket de flesta ändå föredrar. Det är den kontotypen som är enklast för man slipper att deklarera och all beskattning sker automatiskt och skatten dras varje år från kontot.

Fondpaket

Det finns färdiga fondpaket med olika namn som ”Barnspar”, ”Hållbarhet” och så vidare. Väljer du ett sådant paket får du ett antal fonder som passar till rubriken. Det kan vara bra för den som vill ha flera olika fonder och känner sig lite vilsen. Sökningen av fonder sker genom tydliga gränssnitt och bra kategorisering så att det är enkelt att hitta just den fond eller den typ av fond som man önskar.

Aktiehanden utan courtage

Levler erbjuder aktiehandel courtagefritt ända fram till mars 2025 så vill du börja komma igång och handla med låga avgifter så är det ett bra tillfälle nu. Gränsnittet är nytt och fräscht och lite annorlunda måste jag säga. Du hittar de olika branscherna enkelt och allt är verkligen anpassat för att du enkelt skall hitta de aktier du söker efter. Att köpa aktier är som att handla kläder. Du klickar i de aktier du vill ha och de hamnar då i din varukorg. När du är klar går du till kassan för att betala. Lite annorlunda sätt att handla men det fungerar bra. Det är enkelt och smidigt att sätta in pengar via Swish eller genom att göra en banköverföring.

 • Väldigt tydlig och överskådlig tjänst.
 • Trevlig och snygg mobilapp.
 • Billigare fonder än Nordnet och Avanza.
 • Låga fondavgifter, ca 25% avgift lägre än hos de större aktörerna.
 • Enkel och tydlig sökfunktion.
 • Enkelt att handla fonder.
 • Smidiga paket för den som vill ha flera fonder inom samma område.
 • Aktier kan du handla courtagefritt ända till mars 2025.
 • Finns både på webben och som app.
 • Det går snabbt att sätta in pengar med Swish.
 • De har ingen värvningsbonus. Det är det enda negativa jag kan hitta.

Jag använder inte Levler för tillfället men skulle kunna tänka mig att göra det. Grafiken är enkel och tilltalande och de har låga avgifter på alla fonder och ingen courtage på aktier. För den som vill börja spara är Levler absolut ett alternativ.