@aktiegubben

Senast uppdaterad, 2022-05-27, info@gratis-pengar.se

@aktiegubben är ett konto på Instagram som drivs av en äldre herre som lyckats ovanligt väl i år. Detta år när allt faller som käglor har han lycktas gå mot mängden och ligger för tillfället på plus 300 000 kr. Ett otroligt resultat. Den som vill följa honom kan enkelt göra det genom teckna sig för hans nyhetsbrev (gratis) och prenumerera på hans lista över aktier (10 kr/månad). Texten nedan är från @aktiegubbens hemsida och publicerad med hans tillstånd.

Tänk på att alla investeringar görs på egen risk och att investerade pengar både kan öka och minska i värde på börsen. Historiska vinster är ingen garanti för framtida vinster.

Följ @aktiegubbens aktieutdelningsstrategi

Målet med denna strategi är att öka mina aktieutdelningar och sedan låta ränta-på-ränta-effekten göra det den är bäst på, nämligen skapa en ”snöbollseffekt” och öka snabbare och snabbare. 

Jag började med denna strategi under september 2019 och målet var att öka mina utdelningar varje år, vilket går riktigt bra. Dessutom får jag utdelningar nästan varje vecka, året om.

Jag fokuserar på aktier med bra utdelning och som dessutom ökar i värde. På så sätt får jag två fördelar i samma aktie. Jag köper en aktie när priset är lågt och utdelningen bra och säljer sedan när priset är högt och flyttar då dessa pengar till en aktie som känns bättre.

På den här sidan försöker jag skriva i enkla termer och hoppas det ska vara lätt att förstå. Vill man svänga sig med ekonomiska termer så finns det gott om andra sidor. Jag vill att ni ska tycka det är kul att investera i aktier och att era konton ska växa. För det är faktiskt kul.

PRENUMERERA gärna på mitt kostnadsfria nyhetsbrev där jag skriver om vilka aktier jag köper och säljer och mina andra tankar för mina strategier. 

Här kommer du åt @aktiegubbens sida för att kunna teckna gratis prenumeration.
Här kommer du åt @aktiegubbens sida för att kunna se hans lista som kostar 10 kr/månad.

@aktiegubbens utveckling hittills i år.