Enkelinkomst

Senast uppdaterad, 2024-05-08, info@gratis-pengar.se

Erbjudande

För den som vill prova på enkelinkomst och deras AI robot så jag fått ett specialerbjudande som endast gäller för mina följare via dessa länkar.

Portfölj med 300$ insättning (ca 3 000 kr)
Få 500 kr in på kontot (ENDAST fram till 31 maj)
Ingen avgift till och med 2024-12-31 (ENDAST fram till 31 maj)
Garanterad vinst på 9% de tre första månaderna. (Max 1000 kr i ersättning)
För att villkoren ovan ska gälla måste pengarna sitta inne på kontot i tre månader.

Portfölj med 1000$ insättning (ca 10 000 kr)
Få 1000 kr in på kontot (ENDAST fram till 31 maj)
Ingen avgift till och med 2024-12-31 (ENDAST fram till 31 maj)
Garanterad vinst på 9% de tre första månaderna. (Max 1000 kr i ersättning)
För att villkoren ovan ska gälla måste pengarna sitta inne på kontot i tre månader.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster.

Enkelinkomst.se

Enkel inkomst är för att förklara det väldigt enkelt en tjänst som ger dig tillgång till en AI robot som handlar med valuta. Du sätter in pengar på ett konto hos Startrader och kopplar sedan ihop detta konto med ett ”huvudkonto” som Enkel inkomst tillhandahåller. När ditt ”klientkonto” är kopplat mot ”huvudkontot” kommer de pengar som ligger på ditt konto att handlas för och få samma vinster och förluster som ”huvudkontot” får. När det kommer till alla trading så finns det inga garantier på att det skall bli vinst utan riskerna finns alltid där att det blir förlust enskilda månader eller år.

Minsta insättning, kostnad, garanti

Det finns två olika konton att starta med, ett för ca 3000 kr (300 dollar) eller ett för ca 10 000 kr (1000 dollar). Insättning kan göras via bank, kreditkort, krypto samt en hel drös med andra lite krångligare sätt. Ta det som är enklast för dig. Att tänka på är att om du sätter in pengar via kreditkort MÅSTE du ta ut pengarna via samma kreditkort vilket kan vara besvärligt om det tar lång tid mellan insättningen och första uttaget. Kostnaden för denna AI robot är 30% av vinsten varje månad. Det kan bli en dyr avgift om det går riktigt bra men om det är en dålig månad så kostar det ingenting. Enkel inkomst är så säker på sin robot att de garanterar 3% vinst per månad och skulle inte AI roboten uppnå det under de tre första månaderna så får du pengar insatta på ditt konto upp till mellanskillnaden för 9%. De betalar dock bara ut 1000 kr som maxbelopp för denna garanti.

Resultat 2023

Resultatet för roboten hamnade under 2023 på lite högre nivå än deras mål på 3% per månad. Från Januari till December 2023 blev resultatet på 3,52% i snitt. Så det totala resultatet 2023 blev 51,23%, vilket blev betydligt högre än deras mål.
All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster.

Resultat 2024

Resultatet för 2024 ligger på ca 10% upp fram till april och efter en seg start där januari gick plus minus noll så har det lossnat och gått bättre månad för månad under våren. April var en riktigt bra månad där det gick hela 5% upp.

Video genomgång av tjänsten

Det kan vara svårt att sätta upp tjänsten och klicka sig genom alla steg som man skall göra första gången och för den sakens skull har enkelinkomst.se satt upp en hel serie med video genomgångar som du kan se via dessa länkar.

StarTrader

STARTRADER är en av världens snabbast växande mäklare. Hos dom kan du handla hundratals finansiella instrument över sex tillgångsklasser – valuta, metaller, råvaror, index och aktier. Den som vill läsa mer om StarTrader kan göra det här. För att läsa mer om hur investeringar via PAMM konto kan du läsa det här.

Support

Enkel inkomst är ett nystartat företag och de har support där de svarar på alla frågor men man kan inte förvänta sig support som från ett större företag. Du skickar in dina frågor via ett formulär på hemsidan eller skickar DM via sociala medier och de svarar när de har tid. Du får svar men du vet inte när. Du kan också beställa uppringning vilket förmodligen fungerar men är inget som jag testat.

Skatter

En nackdel med att denna handel är att du betalar ingen skatt per automatik. Du måste själv redovisa din vinst eller förlust till Skatteverket. Det är dock inte alltför komplicerat och det finns tydliga instruktioner här hur du redovisar din skatt.

 • Bra bonus in direkt på ditt konto hos AI roboten
 • Väldigt tydlig och överskådlig site.
 • Guider för hur man kommer igång.
 • Extremt bra avkastning 2023.
 • Kostar endast något vid positiv avkastning
 • Lågt insättningskrav.
 • Du får lägre avgift om du värvar en vän.
 • Enkelt när man väl kommit igång.
 • Startrader är en stabil partner
 • Garanti att du gör 3% vinst per månad de tre första månaderna
 • Liten och oprövad aktör
 • Krångligt att sätta upp sitt konto
 • Ingen garanti att det blir vinst (som alltid när det gäller trading)
 • Ingen standardiserad support
 • Du redovisar skatten själv till Skatteverket

Jag är kund hos Enkelinkomst och kommer att testa deras AI robot ett tag framöver. Dessutom har jag lagt till AI roboten som en deltagare i Robotracet. Vill du lästa mer om Enkelinkomst.se kan du göra det på deras hemsida.