Crypto.com

Senast uppdaterad, 2024-02-01 info@gratis-pengar.se

Bli kund hos crypto och få ca 250 kr i välkomstbonus när du har 3500 kr i krypto och ett Ruby Steel card.

Crypto,com är en jätte med över 10 miljoner kunder och så mycket funktionalitet så att jag garanterat kommer att missa hälften även om jag skulle skriva min längsta recension någonsin. Jag skall dock försöka få med alla de viktigaste sakerna som du kan göra på crypto.com. Till att börja med så kan du naturligtvis köpa och sälja kryptovalutor. Det finns över 250 kryptovalutor med över 20 olika fiat valutor som du kan handla med genom banköverföringar eller via ditt kredit/debit kort. Du kan på olika sätt tjäna pengar genom att låna ut ditt kryptoinnehav och på så sätt få upp till 14,5% ränta. Man kan skaffa Visa kort genom crypto.com och få 8% i cashback på allt men då krävs det i och för sig att man har 3,5 miljoner kr i krypto på ett konto hos crypto.com. Det finns visa kort på hela skalan enligt bilden nedan. Om man tillhör den grymmaste kund kategorin som har Obsidian kort får man även gratis Spotify, Netflix och Amazon Prime. Men jag tror inte att dessa små pengar har så stor betydelse om man nu är så rik så att man har över 3,5 miljoner i krypto. Den personen lär förmodligen ha betydligt större tillgångar än så och jag tror inte att man i det läget väljer crypto.com bara för att få några gratis abonnemang. Det går även bra att teckna lån i krypto för den som vill det.

Crypto Earn

Genom att låsa dina krypto tillgångar hos crypto.com så får du en belöning som motsvarar ränta. Exakt belopp varierar beroende på vilken krypto, hur många och hur länge du vill låsa in din tillgång. Nedan ser du en tabell över hur mycket de olika kryptovalutorna genererar i belöning.

NTF

Här kan du köpa och sälja NFT. Jag kan tyvärr ingenting alls om NFT så om det finns någon vänlig själ därute som vill droppa ett par rader text om hur crypto.com står sig i förhållande till andra siter så tar jag gärna emot den texten. Jag kan bara konstatera att det finns hur mycket som helst att köpa och sälja när det gäller NFT här.

Yield Farming

Yield farming, also known as liquidity mining, is a passive way of generating earnings by contributing to liquidity pools. Simply put, it is the process of getting rewarded with tokens or fees for locking up your cryptocurrency.
Jag har valt att ta med crypto.com egna beskrivning av någonting som kallas ”Yield Farming”. Av vad jag kan förstå så kan man köpa in sig i olika projekt som minar krypto.

Missions

Varje dag får du tillgång till nya uppdrag och efter varje genomfört uppdrag belönas du med diamanter. Du får även diamanter för att handla krypto och när du har fått ihop 25 diamanter får du en ”Mystery box”. Mystery boxen innehåller Cronos motsvarande ett värde på ca 3 kr för en silverbox vilket är vanligast. Jag har inte lyckats få någon guld box än men det är uppenbart mer Cronos i den än i sileverboxen.

  • Hög säkerhet.
  • Snygg site och app.
  • Stor site med många funktioner.
  • Du kan handla över 200 kryptovalutor på samma plattform.
  • Bra visa kort med cashback även om man inte har 3,5 miljoner
  • Enkel plattform, lätt att komma igång.
  • Du kan köpa och sälja NFT.
  • Du får ränta för dina krypto som du vill låsa in.
  • Genom Missions varje dag så får du diamanter som kan lösas in i Mystery Box.
  • Allt är på engelska

Jag har registrerat mig som kund hos crypto.com och handlat lite krypto. Det fungerar enkelt och smidigt. Man registrerar sitt vanliga betalkort och kör på. Lätt som en plätt.