eToro

Senast uppdaterad, 2024-04-13, info@gratis-pengar.se

Vill du bli kund hos eToro så finns ett erbjudande men tyvärr är det bara jag som får 50$ om du sätter in 100$. Vill du bli kund och använda min länk så kan jag ge dig 250 kr i presentkort om du vill ha det. Skicka DM till @mot_andra_miljonen för att få presentkort. Länk för att bli kund hos eToro.

eToro är en online-plattform för handel med finansiella instrument som aktier, ETF:er, kryptovalutor och valutor. Plattformen är enkel att använda och passar både för nybörjare och erfarna handlare.

Förutom den vanliga handeln med finansiella instrument erbjuder eToro också en social handelsfunktion där användare kan följa och kopiera andra handlare. Detta gör det möjligt för användare att dra nytta av erfarenheten och expertisen från andra handlare och på så sätt öka sina egna chanser till framgång.

En annan fördel med eToro är dess användarvänliga gränssnitt. Plattformen är enkel att navigera och erbjuder tydliga grafer och statistik för varje tillgång. Dessutom erbjuder plattformen ett brett utbud av verktyg för teknisk analys och grundläggande analys, vilket gör det möjligt för användare att ta välgrundade beslut om sina investeringar.

När det gäller avgifter så har eToro konkurrenskraftiga priser jämfört med andra online-handelsplattformar. Det finns inga avgifter för insättningar, uttag eller inaktivitet, men det finns vissa avgifter för exempelvis valutaväxling och övernattavgifter för CFD-handel.

Sammanfattningsvis så är eToro en utmärkt plattform för den som vill handla med finansiella instrument. Dess användarvänliga gränssnitt, sociala handelsfunktion och konkurrenskraftiga priser gör den till ett attraktivt val för både nya och erfarna handlare.

  • Väldigt tydlig och överskådlig tjänst.
  • Gratis eller väldigt låga priser att handla aktier
  • Du kan handla många olika instrument
  • Tydliga grafer
  • Brett utbud av verktyg för teknisk analys
  • Stort företag med närvaro i många länder
  • Det kostar pengar att ta ut sina pengar.
  • Du kan inte ha ISK hos eToro.

Jag är kund hos eToro men inte speciell aktiv sådan. Jag har köpt lite aktier för att se hur det fungerar och det är enkelt att sätta in pengar och köpa aktier. Om du vill du testa eToro och inte är kund så brukar jag ha bra erbjudande åt dig. Skicka mig gärna ett mail eller ett DM på Instagram så berättar jag mer.