Njorda

Senast uppdaterad, 2022-01-12 info@gratis-pengar.se

Har du inte Njorda måste du skaffa denna app på gång. Det är Njorda eller Alwy som gäller.

Njorda fungerar bra både som site och mobilapp. Om det inte vore för att den inte kan hantera alla mina innehav så skulle jag använda Njorda dagligen. Jag tycker det är lite synd att de inte får till det så att alla innehaven kan visas korrekt. Själva appen med en tydlig översikt, portföljanalys, innehav och fondkollen är helt underbar. På översikts sidan för du en snabb översikt över hela ditt innehav från alla dina banker. Har du tur har kan du få upp allt du äger och har här jag saknar dock ca 500 000 kr eftersom jag dels har en del okänt innehav som inte Njorda får tag på och sedan har jag pengar på flera små olika institut som inte Njorda har med i sin sammanställning. Alla de stora bankerna finns så om du inte har mer än säg 500 000 kr är sannolikheten att summeringen fungerar för dig. Nästa sida är ännu bättre och ger dig en fullständig portföljanalys över hela ditt innehav. Du ser snabbt vilka regioner du investerar i, vilka värdepappersslag och branscher. Det är en helt suverän funktion eftersom Njorda i och med detta analyserar alla dina innehav hos alla dina banker. På fliken innehav så kan du granska alla dina innehav. Du kan även lägga till de innehav som saknas om du har fonder hos någon annan bank. På den sista fliken, Fondkollen, kan kontrolleras alla dina fonder och varje fond presenteras och om det finns billigare och bättre fondalternativ så föreslår Njorda de fonder som är bättre. Njorda är helt oberoende och du kan inte köpa fonder via Njorda utan fonderna måste du köpa och sälja via din ordinarie bank.

Njorda har även en blogg och en guide för nya användare. Nya funktioner och en Premium tjänst ligger i pipen och kommer snart att lanseras. För tillfället är allt gratis på Njorda och det kommer att vara så även i framtiden men nya funktioner kommer att tillföras för att locka kunderna att teckna Premium.

Njorda har ingen inbjudningsbonus för att bjuda in vänner eller liknande. Man kan dock bjuda in vänner via en länk vilket jag gör ovan men varken jag eller den som klickar på länken får någon bonus för det.

  • Väldigt tydlig och överskådlig tjänst.
  • En måste app om du har innehav hos flera banker.
  • GRATIS
  • Suverän på fondjämförelser. Både i appen och på hemsidan.
  • Bara ett måste, sa jag det.
  • Summeringen av innehav saknas. Har man många olika fonder faller garanterat någon fond utanför summeringen.
  • De små bankerna är inte med i summeringen. (Savr, Fondo, Fundler och så vidare)

Jag använder Njorda till och från men skulle använda den dagligen om det inte vore för att ca 10 fonder ligger utanför Njordas uppdateringar och dyker upp som Okänt innehav. Har man färre fonder blir detta inte ett problem. Drömmen vore att gå till Portföljanalysen och få upp mitt exakta innehav på kronan varje gång. När detta sker kommer jag inte att sluta använda Njorda. På bilderna nedan ser ni hur de olika flikarna ser ut.