Bäst hos KiwiTrader

Texten nedan är från början av mars. Sedan dess har det tyvärr gått lite sämre men man kan inte vara bäst jämt. Jag ligger fortfarande högt upp på listorna dock även om min mars inte var lika bra som konkurenterna. Jag gick ca 8% plus på mina portföljer men det var flera som gick långt över 10% så av den anledningen halkade jag ner på listorna.

Jag har lyckats väldigt bra med mina portföljer hos KiwiTrader det senaste året. Så bra att jag är bäst i ALLA kategorier och är det enda konto som har TVÅ portföljer bland de bästa i alla tänkbara perioder. Dessutom så har min AI portfölj gått upp ca 33% det senaste året men eftersom jag startade de i somras har den inte funnits i ett år. Skulle jag haft samma sammansättning på AI portföljen under hela 2023 och registrerat den i början av 2023 så hade den gått upp ca 200% vilket inneburit att jag skulle knipit både första och andra platsen på listan.

Just nu har jag ca 45 följare och ca 300 000 investerade i mina fyra portföljer. Vill du också följa någon av mina portföljer är det bara att gå till KiwiTrader. När du kommer till KiwiTrader klicka på Butik >> Kiwi-Portföljer. Sök sedan upp mina portföljer genom att skriva ”mot_andra_miljonen” i sökfältet så hittar du mina portföljer. Om du inte är kund hos KiwiTrader så får du just nu 100 kr som ny kund. Skicka mig ett DM på Instagram så ger jag dig en länk. Så länge jag har länkar kvar så finns detta erbjudande kvar.

Bäst utveckling 1 år

Bäst utveckling 6 månader

Bäst utveckling 3 månader

Bäst utveckling 1 månad

Följ någon av mina portföljer hos KiwiTrader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *