Min cashback maj

Senast uppdaterad, 2022-06-02, info@gratis-pengar.se

Jag misstänker att jag börja landa på någon slags normal cachback när det gäller vad Refunder och Rocker kan leverera. Denna månad får jag ut 1614 kr från mina två flaggskepp och 2055 kr från övriga företag. Mina annonser i sociala medier nås av allt fler men intäkterna ökar inte på samma sätt men jag är ändå otroligt nöjd med räckvidden på mina inlägg och den response som jag får.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Cashback maj 6 358 kr

Inga konstigheter alls denna månad. Intäkterna från sociala medier består till stor del av värvningspremier från de företag som jag rekommenderar i mina länkar. Hemma så har vi fått in bra rutiner som består i att frun shoppar via nätet och när hon skall betala så gör jag det via Refunder och med Rocker eller RefunderPay kortet. Rockerkortet använder jag exakt så länge att jag kommer upp i mina 500 kr cashback sen byter jag kort till RefunderPay eftersom man inte får ut mer än 500 kr i cashback. Rocker har dessutom olika kampanjer där man får pengar mot att man sätter in pengar på deras kort och dessa kampanjer nappar jag alltid på. Rockerkortet är dessutom ett betalkort så jag måste alltid sätta in pengar på kortet för att kunna använda det. Denna månad hade Nowo dubbelt betalt på alla enkäter därav en lite högre summa än brukligt på Nowo.


Nedan så specificerar jag månadens cashback. Under utbetalt står alla pengar som jag fått utbetalt i maj och under kommande de pengar som jag har innestående hos respektive företag.