Min cashback april

Senast uppdaterad, 2022-05-01, info@gratis-pengar.se

Om min cashback i mars var helt otrolig så var min cashback i april i varje fall väldigt bra. Jag lyckades skramla ihop inte mindre än 8 923 kr. Det är lite problematiskt att redovisa cashback eftersom allting släpar men jag kommer att gå ut med den summa som jag har fått utbetalt i cashback OCH den släpande summan som den officiella siffran. Denna månad skänker jag hälften av mina intäkter från denna site till Ukraina via UNHCR och det har resulterat i att jag skänkt 820 kr till UNHCR. Då Akelius dubblade pengarna som skänktes under april innebär det att det totalt blir 400 kr som dubblas vilket innebär 1 220 kr till Ukraina. Sedan har jag även skänkt 315 kr privat som dubblerades vilket innebär att Ukraina totalt fått 1 850 kr genom mig och mina följare vilket jag tycker är bra men vi borde ha kunnat bättre.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars.


Hur kunde jag få så mycket i cashback?

Den här månaden är det verkligen inga konstigheter utan jag följer en rätt så enkel väg för att få så mycket cashback som möjligt. Det första jag gör är att kontrollera hur många procent jag har på mitt Rocker kort och räknar ut hur mycket jag skall handla innan jag kommer upp till max gränsen för Rockers 500 kr cashback. När jag vet min summa är det bara att handla på som vanligt med Rocker kortet från den 1:a varje månad tills jag slår i taket. Så snart jag slagit i taket för mina 500 kr cashback så byter jag kort till Refunder kortet. Man se även hur mycket cashback man har fått när man loggar in i Rocker appen men cashbacken släpar där ca en vecka så det kan vara bra att ha lite koll om man verkligen vill maximera sin cashback. Förutom att handla med kort som ger cashback är det bra att vara kund där man handlar för att utnyttja företagens kuponger och rabatter. Denna månad fick jag lite billigare kläder och husgeråd via H&M och Cervera. Att vara kund hos en eller flera matkedjor är också viktigt för att kunna få billigare mat och inte missa deras erbjudanden. Denna månad körde till exempel ICA Kvantum med Bregott 600 gram för 20 kr vilket är ca 30 kr lägre pris än normal. Denna rabatt är INTE medräknad i cashbacken. Jag räknar endast med kuponger där man som medlem får procentuell rabatt på ett köp eller pengar tillbaks genom kedjans lojalitetsprogram.

Lite förvånad blir jag nästan själv när jag ser att min största cashback denna månad är Instagram men i den summan ingår även välkomstbonusar som jag själv fått när jag har blivit kund hos andra företag. De pengar som jag fick från MyBonus var uteslutande släpande cashback från föregående månad. Även denna månad hade jag tur och lyckades kamma hem en spelvinst. Nappade på ett erbjudande om gratis spel och lyckades på min sista chans vinna 850 kr och cashade in pengarna direkt. Rocker, Ica och Refunder är där jag i regel får cashback och utan att krångla till det borde min cashback att ligga på ca 2 000 kr från dessa tre framöver. Hos Stepler får man rabatter eller saker gratis i utbyte mot poäng och denna månad fick jag två månader gratis Storytel så jag sa helt sonika upp mitt abonnemang hos Telia och tog ett par månader gratis istället. Dessutom satte jag upp betalningen så att pengarna dras från mitt RefunderPay kort vilket ger lite cashback.