Min cashback augusti

Senast uppdaterad, 2022-11-01, info@gratis-pengar.se

Cashback augusti 5 369 kr

Utbetalt augusti 3 381 kr
Kommande 1 986 kr
Totalt i år 43 129 kr
Jag börjar bli bortskämd och har vant mig med att få några tusenlappar per månad i cashback detta år. Att jag inte kört så här innan detta år är för mig en gåta. När man väl kommer in i det är det inte speciellt betungande. Det är bara att se till att man håller kortet framme.

Denna månad

Länkarna på Instagram levererade riktigt bra. Här kan man verkligen dock diskutera om det är cashback eller inte men jag har valt att ha med de intäkter som kommer från Instagram i denna sammanställning. Refunder och Rocker ligger som vanligt i topp och det är till och med som så att jag borde fått mer cashback här om jag betalt in mer pengar till Refunder. Det är bara 50 000 kr i kredit på kortet och eftersom jag renoverar går det åt mycket byggmaterial som jag fått betala med Circle K kortet (som har 0,5% cashback). Det går att betala in pengar till kortet i förtid om man vet med sig att man kommer upp i maxgränsen. Genom att göra det kan man handla med 1% cashback hela tiden. Vi handlar det mesta av vår mat på ICA så bonus checkar och 5% rabattkuponger gav 176 kr. En liten vinst på lotter trillade in på 170 kr. Lika mycket fick jag genom att utnyttja ett erbjudande från Stepler. Diverse olika saker som pant, Rabble, Circle K, Åhlens, Hemköp, Coop och Nowo samlade tillsammans ihop 426 kr. Inte så mycket på varje enskild post men när man summerar så blir det ändå lite pengar. Förutom de pengar som jag fått utbetalt väntar ca 2000 kr i kö för godkännande hos Refunder och MyBonus. Pengarna hos YouGov kan jag ta ut men väntar tills jag kommer upp i 500 kr vilket jag borde göra någon gång. Men de är enormt slöa med nya enkäter och jag får max en ny enkät i månaden.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Besvikelser hos Rocker

Redan förra månaden ändrade Rocker sina regler för att bjuda in vänner så numera får den som blir kund hos Rocker endast pengar om hen också skaffar ett fysiskt kort som kostar pengar. Det höger tröskeln rejält för att värva nya kunder till Rocker tyvärr för både mig och andra som värvar nya kunder. Nytt för nu är att Rocker dessutom har infört en avgift på 15 kr / månad för inaktiva kort. Om du har ett Rockerkort som du inte använder på 6 månader kommer du att få betala för det kortet. Jag tror inte att det kommer att bli speciellt populär avgift hos Rockers kunder.

Besvikelser hos Sigmastocks

Uppdaterad transaktionsavgift hos Sigmastocks. De skickade ut detta mail till sina kunder vilket jag misstänker inte heller det kommer att bli så populärt.

Sammanställning

Nedan så specificerar jag månadens cashback. Under utbetalt står alla pengar som jag fått utbetalt i augusti och under kommande de pengar som jag har innestående hos respektive företag.