Min cashback juli

Senast uppdaterad, 2022-08-01, info@gratis-pengar.se

Cashback juli 17 139 kr

Utbetalt juli 15 192 kr
Kommande 1 947 kr
Denna månad levererade cashback utav bara den. Eller cashback och cashback, det kan ju diskuteras om min sommarstuga är cashback. Det är den ju inte i den bemärkelsen att jag får pengar från ett externt företag när jag köper något. Dock så redovisar jag alla mina intäkter varje månad som inte är min ordinarie lön som cashback. Jag noterade dessutom att jag nu passerade en milstolpe i och med att jag kommit över 40 000 kr i cashback för i år. Otroligt nöjd med det. Om jag räknar bort Tradera och sommarstugan blir det ändå ca 24 000 kr vilket gör ett snitt på ca 3 500 kr per månad i ren cashback vilket får anses som väldigt bra. Vill du också komma igång med cashback rekommenderar jag Rocker och Refunder. För att Rocker skall fungera bäst måste du värva några vänner för att få upp din procentuella cashback. Man får +0,5% för varje vän som man värvar.

Denna månad

Denna månad hyrde jag ut min sommarstuga eftersom vi har i Estland och det resulterade i mycket pengar, hela 11 200 kr kom in den vägen. Som vanligt så levererar Refunder en skön summa, 1 339 kr. ICA överraskade denna gång med flera riktigt bra kuponger och jag hittade 300 kr i rabattkuponger i pappersåtervinningen! Rätt skön överraskning faktiskt. Detta tillsammans med ett 500 kr presentkort som de delade ut på ICA om man köpte en lott placerade ICA högt upp. Hos Rocker får jag numera alltid mina 500 kr samt 50 kr extra som de betalar för att man sätter in pengar på kortet. De 100 kr extra fick jag för att av kundsupporten för att vissa tjänster hos Rocker inte fungerade som de skulle. Det känns alltid lika härligt varje gång när man lyckas få iväg något på Tradera och jag lyckades sälja sonens gamla iPhone 6 för 570 kr. Hos MyBonus är det mina vänner som står för min bonus. När de shoppar loss får jag 10% av deras bonus och det brukar bli en liten summa varje månad. Något som förvånar mig är att pengarna från Instagram nästan helt har upphört. Ni får helt enkelt klicka runt på min bonussida och välja bonusar för att göra mig och er själva lite gladare. Ni får pengar och jag får pengar, kan det bli bättre? Resterande poster är rätt så små men tillsammans blir det ändå 160 kr så alltid något. Jag sitter och väntar på fler enkäter från YouGov och Norstat så att jag kan få ut mina pengar. Hos YouGov vill jag ha 500 kr och hos Norstat 100 kr innan jag tar ut pengarna.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Bort med Stepler

Nytt för denna månad också är att jag tog bort Stepler från min cashback. De ändrade villkoren för Playstation 5 och höjde poäng till 40 000 från 20 000. Jag hade räknad med att få en maskin lagom till julen 2024 nu blir det istället julen 2030 och det är inte ens intressant tänka så långt fram. Jag har dock kvar Stepler men den kommer inte vara med i cashback summeringen längre.

Sammanställning

Nedan så specificerar jag månadens cashback. Under utbetalt står alla pengar som jag fått utbetalt i juli och under kommande de pengar som jag har innestående hos respektive företag.