Min cashback juni

Senast uppdaterad, 2022-06-30, info@gratis-pengar.se

Jag misstänker att jag börja landa på någon slags normal cachback när det gäller vad Refunder och Rocker kan leverera. Denna månad får jag ut 1 033 kr från mina två flaggskepp och 1 158 kr från övriga företag. Mina annonser i sociala medier nås av allt fler men denna månad var det ovanligt få som nappade på mina erbjudanden. Rocker ändrade sina villkor och erbjuder numera 250 kr istället för 500 kr när man blir kund vilket minskat trycket på att bli kund hos Rocker. Jag tycker fortfarande att det är ett bra erbjudande och för den som inte har ett kort är det klart prisvärt alternativ. Koret är gratis och du får 250 kr när du blir kund genom att klicka på en av mina Rocker annonser.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Cashback maj 5 481 kr

Det börjar kännas lite som börsen det här. Det går sakta ner för varje månad. Som tur var är ju cashbacken pengar som jag får för att jag handlar, svarar på enkäter eller värvar nya kunder till företag så det är inte så illa ändå att det rullar in ett par tusen kronor extra även om jag hellre skulle se att det blev mer pengar. Min stora besvikelse denna månad var att Stepler höjt priset på sina spelkonsoler till ofantliga 40 000 poäng från 20 000 poäng vilket innebär att jag kommer att få en spelkonsol om ca 20 år. Det gör att jag istället får rikta in mig på en resa som jag kanske kan få ihop poäng till om ca 3 år. Denna månad är det inga konstigheter men en nyhet värd att nämnas är Rabble som ger pengar tillbaks på kvitton. Man laddar ner appen, köper de varor som den föreslår och scannar sedan in kvittot för att få tillbaks pengarna. Ungefär som en kupongautomat vilket osökt för tanken till varför de gör sig besväret med allt när de bara skulle kunna dela ut rabattkuponger på matvaror istället eftersom det är det Rabble faktiskt gör om än lite tillkrånglat.

Värt att notera är att Rocker de senaste månaderna kört en kampanj där man får 50 kr om man sätter in pengar på deras kort. Eftersom Rocker är ett betalkort så måste man sätta in pengar på kortet för att använda det så den här kampanjen är perfekt för den som vill ha 50 kr extra bara så där.

Nedan så specificerar jag månadens cashback. Under utbetalt står alla pengar som jag fått utbetalt i maj och under kommande de pengar som jag har innestående hos respektive företag.